HAR MED SEG HJELPEREN: Ylvis-brødrene har fått hjelp av sin faste «sidekick» Calle Hellevang-Larsen. Foto: Skjermbilde fra TV Norge

Seerspørsmål ble inspirasjon til ny Ylvis-video

Ylvis-brødrene har laget nok en låt og video etter «The Fox»-suksessen. Den ble til etter et spørsmål fra en seer.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

- Vi fikk inn et seerspørsmål der vi ble spurt om hva vi gjør når vi ikke er på TV. Svaret på det syns vi krevde en slags musikalsk reportasje, og det er utgangspunktet for videoen, sier Bård Ylvisåker.

Videoen og låten får premiere i TV-showet deres på TVNorge tirsdag kveld.

TV Norge vil ikke si hva låten heter på forhånd fordi det gir bort noe av poenget med sangen.

- Den handler om et sted vi drar til for å lade batteriene utenom sesongen. Et sted hvor vi virkelig kan være oss selv og bare slappe helt av. Det kan jo virkelig bli hektisk hjemme til tider, sier Bård Ylvisåker.

Brødrene har skrevet låten sammen med Christian Løchstøer, og produsert av Lars Bleiklie Devik. Regien på videoen er ved mannen som lagde «The Fox», Ole Martin Hafsmo.

Ylvis-brødrene bedyrer at de ikke har noen kommersielle forhåpninger til låten.

SHOWER VIDERE: Ylvis-brødrene presenterer sin nye låt i eget TV-show tirsdag. Hva låten heter er hemmelig inntil da. Foto: Trond Solberg, VG

- Vi har ingen kommersielle forhåpninger i det hele tatt. Dette dreier seg om å opplyse og svare skikkelig på spørsmålene vi får inn. Vi kan ikke lage «Stonehenge» hver gang. Den har over ti millioner treff nå, og det kommer neppe denne til å få, sier Bård Ylvisåker.

«The Fox»-feberen ser ikke ut til å ha lagt seg ennå. Låten går fortsatt sin seiersgang på YouTube hvor den mandag kveld er sett av i overkant av 144 millioner.

Låten herjer også på amerikanske hitlister, hvor den ved siste plassering beholdt en sjetteplass.

Tidligere denne uken ble det kjent at Ylvis-brødrene også har laget ferdig en barnebok om reven.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder