LYKKELIG: Skuespiller Cameron Diaz giftet seg med sin kjære Benji Madden etter syv måneder som kjærester. Foto:Kevork Djansezian,Reuters

Cameron Diaz har giftet seg

Nicole Richie og Drew Barrymore var brudepiker

Giftet seg i Diaz' hjem i Beverly Hils

Hollywood-stjernen Cameron Diaz (42) ga sitt ja til rockeren Benji Madden (35) i en intim seremoni i sitt eget hjem i Beverly Hills.

  • Martine Haug Nysether
  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

– Vi kunne ikke vært lykkeligere for å starte vår nye reise sammen, omringet av våre nærmeste familie og venner, sier paret til People Magazine.

Ifølge kjendisnettstedet var rundt 90 gjester tilstede i bryllupet, natt til tirsdag norsk tid. Mens selve seremonien fant sted inne i huset, holdt paret mottakelsen under et stort telt ute i hagen.

– Det var et stort bryllup, men de klarte likevel å gjøre det veldig personlig. Kun deres familier og de helst nærmeste vennene deltok. Bryllupet føltes veldig jordnært og søtt. Alle gjestene var veldig glad for å være en del av bryllupet, sier en kilde til People Magazine.

Stjernespekket bryllup

ROCKER: Benji Madden kapret hjertet til Hollywood-skjønnheten. Foto:Getty Images,

Ifølge Us Weekley var stjerner som Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samantha Ronson og Robin Antin blant de celebre gjestene.

Mens Nicole Richie, Drew Barrymore, Diaz søster, Chimene, og hennes assistent Jesse Lutz var brudepiker, var det Benjis nevø, Joel Madden, og Richies sønn, Sparrow, som bar ringene.

Amerikanske kjendismedier har siden mai koblet Diaz og Madden sammen, og i begynnelsen av juni ble de fotografert hånd i hånd i New York.

Så sent som i desember skrev en rekke internasjonale medier at stjerneparet var forlovet.

Tvilte på monogami

Selv om skuespilleren nå har latt seg smi i Hymens lenker, har hun ikke alltid hvert like stor fan av ekteskapsinngåelse.

Til VG i april sa Diaz at hun tror det er umulig for et par å være gift hele livet.

– Vi kan alle ha venninner, alle disse forskjellige vennskapene. Jeg vet at jeg gjør forskjellige ting med hver enkelt av mine venner. Vi har ulike samtaler, og gjør ulike ting. Og jeg synes det er helt greit, sa hun og la til:

– Men av en eller annen grunn, går vi inn i forhold og forventer at en mann skal forstå alle delene av oss og møte alle behovene våre. Jeg tror at det er der alt mislykkes

Madden er Cameron Diaz første flamme etter at hun brøt med baseball-kjæresten Alex Rodriguez i 2011. Hun har også vært i forhold med Justin Timberlake.

Benji Madden er gitarist i rockebandet Good Charlotte. Han har tidligere vært forlovet med den australske skuespilleren Sophie Monk. De gikk fra hverandre i 2008. Etter det har Madden blitt koblet til både Paris Hilton og Holly Madison.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder