SKAL GIFTE SEG: Bjørgvin Thorsteinsson gikk ned på kne på Mona Grudts 48-årsdag. Foto: Geir Otto Johansen / Tor H Bondø

Mona Grudt (48) er forlovet: - Jeg er veldig lykkelig

Den tidligere Miss Universe-vinneren ble fridd til av sin islandske kjæreste, Bjørgvin Thorsteinsson (49) på selveste 48-årsdagen.

  • Anniken Aronsen

Artikkelen er over ett år gammel

Det avslører 48-åringen på Instagram med teksten «Han spurte. Jeg svarte JA!». Grudt, som selv har vært redaktør i bryllupsmagasin og nå har sin egen YouTube-kanal om temaet, skal nå selv stille i hvitt. Den kommende bruden avslører imidlertid ikke nærmere detaljer rundt hverken frieri eller bryllup på Instagram.

– Det kom et veldig overraskende frieri da vi var på Britannia i går på bursdagen min. Frokosten på rommet ble litt mer romantisk enn jeg hadde forventet, skriver hun i en tekstmelding til VG.

– Jeg er veldig lykkelig!

Grudt har to tidligere ekteskap bak seg, og tre barn fra sine tidligere forhold. Hun uttalte til Se og Hør i fjor at hun ikke hadde noen planer om et tredje bryllup.

– Bjørgvin og jeg har det veldig fint som samboere. Akkurat nå er vi midt i en byggeprosess som tar mye tid, og vi har ingen konkrete planer om å gifte oss, sa hun den gangen.

Nå blir det imidlertid bryllupsplanlegging på hjemmebane, og ikke for andre par. Grudt og Thorsteinsson ble et par i 2014. Til VG fortalte de kjærlighetshistorien sin for to år siden.

les også

Svenske Sofie Louise (33) gifter seg med malaysisk kronprins

De møttes da Grudt var konferansier til et arrangement med stjernekokken Gordon Ramsey på Scandic Lerkendal i Trondheim. Thorsteinsson var hotelldirektør og arrangør.

– Mona fra Stjørdal har alltid vært uoppnåelig. Jeg har hatt henne og Angelina Jolie som mine stjerner, sa Thorsteinsson den gangen.

Mer om

  1. Bryllup
  2. Mona Grudt
  3. Kjendis

Flere artikler

  1. Mona Grudt: – Jeg har hatt mange #metoo-opplevelser

  2. Anthony Michael Hall fridde og fikk ja fra kjæresten

  3. Anniken Jørgensen om singellivet: – Gutter snakker ikke til meg

  4. Filip Ingebrigtsen og kona venter barn

  5. Emilie «Voe» Nereng er forlovet

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder