STJERNEPAR: Justin og Hailey Bieber på moteuken i New York i september i år. Foto: Nicholas Hunt / GETTY IMAGES

Hailey Bieber innrømmer: Får angst av hets på Instagram

Hailey Bieber (22) har fått massiv motbør i sosiale medier etter at hun giftet seg med Justin Bieber (24). Nå tar hun til motmæle.

Artikkelen er over ett år gammel

At den kanadiske pophelten hadde forlovet seg med modellen Hailey Baldwin (som hun da het), slo ned som en aldri så liten bombe hos fansen til Bieber og hans tidligere av-og-på-kjæreste, Selena Gomez (26).

At Bieber og Baldwin i september gikk hen og giftet seg, falt også mange tungt for brystet. Det har Baldwin fått merke. Ikke bare på Instagram, men også på Twitter og andre sosiale medier, har mange uttrykt seg i svært krasse ordelag mot romansen.

les også

Skal ha giftet seg uten å ha inngått ektepakt

Lørdag valgte Hailey å poste en åpenhjertig melding på Instastory, der hun forteller at hun nylig tok en pause fra bildedelingstjenesten fordi det ble for tøft å takle alt det negative.

«Det er vanskelig å konsentrere seg om sin mentale helse og om å ha det bra når man hver gang man åpner Instagram, opplever at mennesker knuser jobben din, forholdet ditt eller i realiteten alt i livet ditt som er positivt», skriver 22-åringen.

«Å logge av fra Instagram er det beste i hele verden. Hver gang jeg tar en pause derfra, blir jeg et mye lykkeligere menneske. I det sekundet jeg logger på igjen, får jeg angst og blir lei meg og oppskjørtet», forklarer hun.

Hun oppfordrer alle til å tenke seg om og vise mer kjærlighet til hverandre i stedet for å dømme og trykke folk ned.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PÅ HOCKEY-KAMP: Justin og Hailey på NHL-tribunen i Toronto i november. Foto: Chris Young / AP

les også

Kvinne siktet for å ha hacket Selena Gomez

Stjernemodellen, også kjent fra TV-programmet «Drop the Mic», sier at andre ikke skal få henne til å føle at hun gjør noe galt bare fordi hun lever livet sitt og viser glede.

«Det er nok hat, smerte og lidelse i verden som det er», skriver hun.

Fått med deg? Også denne kjendisen fler seg mobbet i sosiale medier

Hailey, som nylig tok sin enda mer berømte ektemanns etternavn, har 16,3 millioner følgere på Instagram. Bieber har svimlende 103 millioner følgere.

les også

Sagaen om Selena og Justin

Pluss content

Det er først de siste par årene at Hailey har blitt en gjenganger i blader og aviser. Men hun er hun godt vant med rampelyset fra hun var liten jente. Hun ble nemlig født inn i en av USAs mest kjente skuespillerfamilier – som datter av Stephen Baldwin (52) og niese til Alec Baldwin (60), Daniel Baldwin (58) og William Baldwin (55).

Selv om Hailey med dette tar kraftig til motmæle for aller første gang, presiserer hun at Instagram også er et fantastisk kommunikasjonsverktøy.

«Men man blir altfor lett lett fanget av meningene til mennesker som ikke har noe med deg og ditt å gjøre», mener hun.

Justin Bieber er ivrig i sosiale medier, men også han har i perioder tatt pauser. Popartisten har selv gått ut på Instagram og bedyret for all verden hvor forelsket han er i Hailey, og hvor mye han gleder seg til å stifte familie med henne.

På Snapchat kaller Justin seg for «rickthesizzler»:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder