KLAR FOR FORANDRING: Isabellas Löwengrip lever et liv med uvanlig høyt tempo for en 21-åring. Nå lover hun seg selv å ta det mer med ro. Foto: Jan Johannessen / VG

Svensk bloggdronning må kutte mail

Den svenske toppbloggeren Isabella «Blondinbella» Löwengrip (21) er ute av sykehus, og er nødt til å endre hverdagen drastisk.

 • Martine Lunder Brenne

Artikkelen er over åtte år gammel

Sveriges mest kjente blogger har over 300.000 unike lesere i uken. Ifølge bloggen hennes får Isabella Löwengrip over 250 mail om dagen, i tillegg til mailene som går til hennes personlige assistent.

Nå blogger hun imidlertid om at hun kommer til å sette opp to tidspunkter hver dag hvor hun skal besvare mail. Dette er bare én av flere store endringer som skal skje i bloggdronningen, forfatteren og forretningskvinnens liv.

«Jeg har laget en plan med nye regler om hvordan min nye hverdag skal se ut. Det blir en hel del forandringer i livet. Hver torsdag kommer jeg til å ta fri, jeg skal kun svare på mail to ganger om dagen, slutte å drikke kaffe og en hel del andre ting», skriver hun på bloggen sin.

De nye levereglene kommer dagen etter at hun ble skrevet ut fra sykehuset hvor hun har vært innlagt siden 29. mars for mageproblemer.

Denne gangen kommer sykehusbesøket bare dager før Löwengrip lanserer sin andre bok, «Isabellas hemligheter». Fra før har hun gitt ut selvtillitsguiden «Egoboost» og er ikke minst redaktør fra sitt eget magasin med samme navn. Det er imidlertid ikke klart om sykehusoppholdet og den nye livsstilen har noen sammenheng, men det er ikke første gang Löwengrip blogger hvordan stress påvirker hennes hverdag.

I 2008 tok hun bloggpause, mens hun i 2010 skrev om at hun mistet håret på grunn av alt stresset. Og senest forrige vinter ble hun nødt til å oppsøke legehjelp, etter at hun i lang tid hadde slitt med redsel og søvnproblemer etter at hun ble truet på livet og forfulgt av en ukjent mann.

Høsten 2011 valgte hun også å slutte i jobben som sidekick i TV-programmet «Efter tio» etter to måneder på grunn av de negative kommentarene om henne som rant inn under sending, skrev Aftonbladet.

Stockholmsjentas vekt har også vært et stort tema både på bloggen hennes og i andre svenske medier og for kort tid skapte hun nok en gang kommentarstorm da hun la ut sine private bikinibilder fra Bahamas.

Den suksessrike 21-åringen har blogget siden hun var 14 og allerede som 17-åring tjente hun millioner på bloggen. Hun har også gått ut og støttet norske Emilie «Voe» Nereng, da hun valgte å ta bloggpause på grunn av mediekjøret.

Hverken Isabella Lövengrip eller hennes assistent har besvart VGs henvendelser.

Mer om

 1. Medier

Flere artikler

 1. «Blondinbella» stopper TV-serie

 2. Superblogger vil selge deler av firmaet sitt for 100 millioner

 3. «Blondinbella» er singel igjen: – Et levende mareritt

 4. Superblogger «Blondinbella» skaper nakendebatt i Sverige

 5. Sveriges bloggdronning naken på egen magasinforside

Fra andre aviser

 1. Hun velger jobben foran kjærligheten og har som mål å bli verdens mektigste kvinne: – Jeg spiser opp de fleste menn.

  Bergens Tidende
 2. Bloggeren som ble gründerstjerne

  Aftenposten
 3. Hun var den første, store rosabloggeren. Nå har hun skapt en millionbedrift.

  Bergens Tidende
 4. Isabella Löwengrip gir ut bok hos Stordalen

  Bergens Tidende
 5. «Bloggerne: Vanlig kritikk blir hat. Satire blir mobbing. Krangel blir krig.»

  Aftenposten
 6. Sarah Sørheim: Selvsagt har influensere makt. De bruker den bare på feil ting.

  Aftenposten

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder