KYSSET: Ikke rart kjendisvennene jublet for dette kysset - da det nygifte paret Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg kom ut på kirketrappen med sønnen Ole Ivan. Foto:Mattis Sandblad,

Nå er Lena og Trond gift!

Det var full jubel og ballongfest i Gamle Aker kirke da skuespillerparet Trond Fausa Aurvåg (41) og Lena Kristin Ellingsen (33) sa ja til hverandre i dag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Forrige helg var paret på plass da Isabel Ødegård og Christian Skolmen giftet seg i Ormøy kirke. Bare en uke senere, var det deres egen tur. De giftet seg i dag formiddag i Gamle Aker kirke på St. Hanshaugen, og det kunne høres full jubel fra kirken da paret ga hverandre sitt ja.

Da de kom ut på kirketrappen, ble de feiret av vennene som alle hadde hvite ballonger i hendene.

- Nervene er under kontroll, men jeg er spent, sa Trond Fausa Aurvåg til VG da han ankom kirken.

Festen skal være på Ingierstrand Bad.

KOM I BIL: Bruden Lena Kristin Ellingsen strålte da hun ankom kirken. Foto:Mattis Sandblad,

MinMote: Les mer om brudens antrekk her!

På gjestelisten er kjendiser som Pia Tjelta, Henriette Steenstrup, Jon Øigarden, Marian Saastad Ottesen og Steinar Sagen. Se alle kjendisene ankomme bryllupet, og les om antrekkene her.

- Jeg gleder meg veldig til dette. Det er tross alt min andre bror som gifter seg, sier Steinar Sagen til VG før bryllupet - og sikter til rollene de to spiller i TV-serien «Lilyhammer».

Under vielsen i kirken ble det blant annet fremført utdrag fra «Manndomsprøven» og sanger som «Trassvisa hennes Tora», «On a good day» og «Without your love». Da paret var gift gikk de ut til «Bruremarsj fra Valsøyfjord».

Pernille Sørensen kom uten mannen Dagfinn Lyngbø, og sa til VG at hun nok kom til å gråte ekstra mye denne dagen.

- De er så fine folk, så fine mennesker - og jeg gleder meg veldig til bryllupet. Jeg kommer nok til å gråte ekstra mye i dag, sier Pernille til VG.

Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvåg er langt fra det eneste kjendisene som gifter seg i sommer. Se flere kjendisbruder her.

ROLIG, MEN SPENT: Trond Fausa Aurvåg og forloveren ankommer Gamle Aker kirke på St. Hanshaugen i Oslo. Foto:Mattis Sandblad,

Ellingsen er ansatt ved Nationaltheatret og er kjent fra NRK-serier som «Mammon» og «Himmelblå». Fausa har blant annet gjort stor suksess i TV-serien «Lilyhammer» på NRK. Skuespillerparet har vært sammen siden 2006 og fikk sønnen Ole Ivan sammen i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder