Kurt Nilsen om Ari Behns sangdebut: – Han er tøff som prøver

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at VG publiserte en video av Ari Behn som synger «Moves like Jagger» under årets første «Allsang på Grensen»-innspilling.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Torsdag kveld dukker Ari Behn opp på skjermen som programleder av årets første «Allsang på Grensen»-program, på TV 2.

VG var til stede da Behn onsdag sang for et stort publikum for første gang.

– Jeg skjønner hvorfor Kathrine (Moholt) gjør dette hele sommeren. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sagt ja da jeg har blitt spurt tidligere år. Det er vel fordi jeg ikke kan synge, sa han til VG etter innspillingen, men var åpenbart fornøyd med egen prestasjon.

HYLLER ARI: Kurt Nilsen, som spiller en helt ny låt under kveldens program, mener Ari Behn fortjener ros for å tørre å stå på «Allsang»-scenen. Foto:Stian Lysberg Solum,NTB scanpix

Kurt Nilsen er en av artistene som spiller opp til allsang på årets første sangaften i Halden. På spørsmål om hva han synes om Ari Behns sangdebut trekker Nilsen på smilebåndet.

– Jeg synes han er tøff som prøver. Jeg har hørt verre, flirer han, og fortsetter:

– Jeg synes det er tøft av en mann i hans alder å gjøre det han nettopp gjorde. Det er stor forskjell på å stå på scenen for første gang som en uredd 13-åring, kontra en 42-åring, mener artisten, som tidligere i år toppet strømme-listen WiMP, foran flere internasjonale stjerner.

Både ris og ros

Torsdag formiddag begynner kommentarene å renne inn, og flere tar til Twitter for å si sin mening om sangdebuten. Forfatter Linnéa Myhre var til stede på Fredriksten festning og lot seg åpenbart imponere av Behns innsats:

Programleder i NRKP1+, Hanne Hoftun, og programleder for NRKP3s flaggskip Lørdagsrådet, Siri Kristiansen, er ikke like imponert:

De øvrige tilbakemeldingene på Twitter og i VGs kommentarfelt er blandede.

En kommentator mener at han er tøff som stiller opp, og at vi må se bort fra at han bommer på en tone eller to. En annen skriver at han er flink til å synge, og at han skal ha respekt for ikke å bry seg om hva folk synes.

Men det finnes også de som ikke har latt seg imponere merkbart av vokalprestasjonen:

BLANDEDE TILBAKEMELDINGER: Ari Behn høster både ros og ris for sin sangdebut under årets første innspilling av TV2-suksessen «Allsang på Grensen». Foto:Stian Lysberg Solum,NTB scanpix

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder