ENEBOLIG: Etter fem år i dette huset og landlige omgivelser i Siljan, er Eriksen-familien klar for «et nytt kapittel». Foto: Fra boligannonsen

«Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen og ektemannen selger huset

Høygravide Caroline Berg Eriksen (29) og fotballektemannen Lars Kristian Eriksen (33) flytter fra «bloggboligen» i Siljan.

 • Catherine Gonsholt Ighanian

Artikkelen er over tre år gammel

I fem år har hele Norge kunnet følge familiens liv og laden gjennom bloggen til Caroline Berg Eriksen, tidligere kjent som «Fotballfrue».

Mandag varslet toppbloggeren overraskende om at de skal flytte. I dag ligger annonsen ute på Finn – til en prisantydning på 3,9 millioner kroner, 700.000 mer enn de selv ga for den.

«Det har hendt så mye fint mellom disse fire veggene! 5 år har gått i dette nydelig huset, som jeg ser på som mitt aller første ordentlige hjem i voksen alder», skriver Berg Eriksen og lar det skinne tydelig gjennom at hun har blandede følelser.

«Vi trives så godt her, vi har fått venner for livet, minner for livet og jeg kommer alltid til å ha et helt spesielt forhold til Siljan og Skien. Det gjør vondt å lukke dette kapittelet, for det er så mye jeg er glad i her. Samtidig visste jeg at denne dagen ville komme», skriver hun.

Les også: Caroline Berg Eriksen gravid igjen

Artikkelen fortsetter under bildet.

STUEN: Caroline Berg Eriksen har invitert «hele verden» inn i privatlivet.Nå kan alle som vil, komme på visning neste uke. Foto: Fra boligannonsenSiljan ligger i Telemark, halvannen mil utenfor Skien. Berg Eriksen og ektemannen Lars Kristian Eriksen kjøpte huset i 2011, da han fikk kontrakt med Odd. Nå er det uklart hva som skjer med fotballavtalen. Paret vet heller ikke hvor de skal flytte, eller hvor ferden går videre.

«Vi utelukker ingenting angående bosted», skriver hun.

KJENDISPAR: Lars Kristian Eriksen og Caroline Berg Eriksen på Vixen Blog Awards på nyåret. Foto: NTB SCANPIX

Berg Eriksen skriver i kommentarfeltet under bloggposten at ektemannen og fotballklubben forhandler, men at det er for tidlig å si noe om utfallet. Hun presiserer at han uansett har kontrakt ut sesongen.

Les også: Tallene som vipper «Fotballfrue» av bloggtronen

Kommentar: Mister fotballfrue grepet?

– Føler ikke at vi har et valg

«Jeg sitter inne med mange av de samme spørsmålene, noen ganger så vet man rett og slett ikke hva som vil skje, og dette er en slik situasjon», skriver hun.

«(...) Vi føler ikke at vi har et valg når vi er i den situasjonen vi er i. Da må vi evnt. selge huset midt i julen, og det kan fort bli vanskelig. Nå har vi god tid og det haster ikke med salg heller», svarer hun er leser.

Lars Kristian Eriksen sier til Telemarksavisa at han ikke har hørt noe mer fra Odd siden i sommer. Da skal partene ha blitt enige om lengde på en eventuell kontrakt.

– Selv om vi selger huset, så kan det godt hende at jeg er Odd-spiller også i 2017. Vi får bare se, sier fotballspilleren til avisen.

Odd-direktør Einar Håndlykken vil ikke kommentere situasjonen i media:

– Vi snakker sammen, både innad i klubben og med Lars-Kristian, sier Håndlykken til Telemarksavisa.

HEMMELIGHETSFULL: Caroline Berg Eriksen, her på et bilde fra et par år tilbake, sier ikke mye om årsaken til flyttingen. Foto: Frode Hansen VG

Baby når som helst

Det er med andre ord mye som skjer på én gang for familien. Fo to dager siden hadde Berg Eriksen fødselstermin. Ekteparet, som har datteren Nelia på tre år, venter nemlig en jente til. De har nettopp pusset opp eget barnerom til den nyfødte.

Om bloggskandalen: – Jeg er så lei meg

Boligen, som ligger et par kilometer utenfor Siljan sentrum, ble bygget i 2007, seks år før Eriksen-paret overtok den. Huset er på 179 kvadratmeter.

Berg Eriksen har ivrig blogget om oppdatering av både hus og uteområde siden de flyttet inn. Hun har mange interesserte følgere, men har også til tider måttet tåle krass kritikk for å presentere et for «perfekt og glanset» bilde av virkeligheten, ikke minst da hun postet «etter-fødselen»-bilde.

29-åringen har på det meste hatt opp mot 100.000 daglige lesere, men tallet har nå stabilisert seg på et langt lavere nivå – rundt 40.000 – noe som normalt tilsvarer en plass på topp tre-listen.

I dag figurerer hun imidlertid på topp igjen, med 77.000 lesere siste døgn, i kjølvannet av nyheten om hussalget.

Lars Kristian Eriksen kommer opprinnelig fra Ålesund, mens Caroline Berg Eriksen er født og oppvokst i Sarpsborg.

VG har ikke lyktes i å komme i kontakt med hverken Caroline Berg Eriksen eller ektemannen i dag.

Toppblogger: Fikk alkorefs

Les også

 1. Caroline Berg Eriksen gravid igjen

  Toppblogger «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen…
 2. «Fotballfrue» hacket nok en gang

  Bloggen til Caroline Berg Eriksen ble torsdag kveld nok en gang hacket. Etter en halvtimes tid var bloggen i orden igjen.
 3. DN ikke felt i PFU for «Fotballfrue»-intervju

  Pressens Faglige Utvalg mener det omstridte «snakke ut»-intervjuet med toppblogger Caroline Berg Eriksen i Dagens…
 4. Caroline Berg Eriksen og ektemannen får støtte: Norske toppbloggere slår ring om «Fotballfrue» etter kommentarjuks

  Flere av Norges største bloggere forteller at de forstår hvorfor Lars-Kristian Eriksen har skrevet en rekke kommentarer…
 5. «Fotballfrue»: – Jeg er så utrolig lei meg

  I et ferskt blogginnlegg forteller Caroline Berg Eriksen at hun har det ekstra vondt nå, men at hun også er sint.

Mer om

 1. Caroline Berg Eriksen
 2. Blogging
 3. Sosiale medier
 4. Odd

Flere artikler

 1. Caroline Berg Eriksen og ektemannen har solgt huset, men vet ikke hvor de skal flytte

 2. Her er Berg Eriksens nye Sarpsborg-villa

 3. Caroline Berg Eriksen har lagt ut nytt magebilde

 4. Caroline Berg Eriksen og Lars Kristian Eriksen latterliggjøres i Aftenposten-kryssord

 5. Lars-Kristian Eriksen tar kona i forsvar

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder