KOMMENDE BARNEVAKT?: Foreløpig er Britney Spears fullt opptatt med artistplikter, men ifølge henne selv kan hun godt tenke seg å jobbe med barn. Foto:Robyn Beck,Afp

Britney Spears: Kunne vært barnevakten til «Brangelina»

Britney Spears (33) kan godt tenke seg å være barnevakt for ungene til Brad Pitt og Angelina Jolie.

  • Line Orfjell

Fredag sendte morgenprogrammet «Good Morning Britain» et intervju med popdronningen, og det var i den forbindelse at Brad Pitt og resten av familien hans ble brakt på bane, melder Daily Mail.
– Jeg har møtt Brad Pitt én gang, men jeg vil gjerne truffet familien igjen. Jeg kunne gjerne vært barnevakten deres. Det høres gøy ut! Sier Britney, som selv er mor til to: Sean Preston (9) og Jayden James (8).
Brad Pitt og kona Angelina Jolie kan imidlertid skryte av en enda større ungeflokk: Sammen har de barna Maddox (13), Pax (11), Zaraha (11), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (6). Om skuespillerparet har behov for en ekstra barnevakt, vites imidlertid ikke.

STORFAMILIE: Britney synes det virker gøy å være barnevakt for ungeflokken til Brad Pitt og Angelina Jolie. Her er nesten hele storfamilien avbildet under premieren av «Maleficent» i fjor. Foto:Charley Gallay,Afp

Har du lest?Brad og Angelinas datter vil bli kalt John

Britney har for øvrig mye annet på programmet for tiden: Blant annet tjener hun store penger på showene hun gjennomfører hos Planet Hollywood i Las Vegas. Men hva ville hun jobbet med hvis hun ikke var opptatt med konserter og musikk? Barn, skal vi tro artisten selv.
– Jeg ville sikkert vært lærer eller noe annet som har med barn å gjøre – kanskje undervist barn på et dansestudio, sier Britney til det britiske morgenshowet.

Les også: Se, Britney er blitt Las Vegas-stjerne!
Foreløpig er det alt annet enn læreryrket som preger CV-en til den verdenskjente popsangeren. Ved siden av musikkarrieren har hun blant annet utarbeidet sin egen undertøyskolleksjon, og i fjor høst kom hun til Norge på lanseringsbesøk. I den forbindelse gjorde Britney store øyne i møte med VGs Morten Hegseth: Han var nemlig den høyeste mannen hun noen gang hadde møtt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder