OMSTRIDT MOTE: Rihanna (t.v.) stilte selv i en enkel sort kjole da hun viste fram sine nye gevanter i London. Foto: Pa Photos

Designer-Rihanna får kraftig moterefs

Popartisten (24) viste fram sin nye kleskolleksjon under moteuken i London, men må tåle sterk kritikk.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Endelig fikk Rihanna oppmerksomhet rundt noe annet enn sin omstridte romanse med Chris Brown (23). Men det betyr ikke at omtalen er udelt positiv.

«Nedtonet, men samtidig uanstendig», skriver nyhetsbyrået Reuters om Rihannas ferske kleskolleksjon i samarbeid med den britiske kjeden River Island.

Rihannas motevisning på catwalken i London bød på mye denim, nakne mager, netting og splitt. Og langt fra alle er like begeistret over det de så.

Slaktes

«Så skrekkelig!», skriver nettstedet The Daily Beats , som mener det ni minutter lange moteshowet var kjedelig. De beskriver også klærne som «pornografiske».

«Det var ikke Rihanna på sitt verste, men det var ikke kjempebra heller», konkluderer Pedestrian TV .

Huffington Post kritiserer Barnados-artisten for at hun kom en time for sent til visningen og skriver at klærne ikke var stilfulle.

«Man satt hele tiden og ventet på at det skulle skje en kleskrise», skriver nettstdet om de mange dristige antrekkene.

MOTEUKE: Rihannas motshow var i regi av moteuken i London. Foto: Pa

Modellen Tolula Adeyemi, som satt i salen under visning, var derimot i ekstase.

- Jeg elsker det! Det er så Rihanna! Det har hennes navn skrevet over hele seg, var modellens reaksjon ifølge Reuters.

Taus

Hva Rihanna selv mener om kritikken, er uvisst. 24-åringen har så langt ikke kommentert visningen, men på bådeTwitter og Instagram skryter hun av å være avbildet på forsiden av Sunday Times Magazine i en coulage med prinsesse Diana.

SAMMEN IGJEN: Chris Brown og Rihanna på Grammy. Foto: GETTY

Gjort det før

Det er ikke første gang Rihanna lager mote. For tre år siden samarbeidet hun med den italienske stjernedesigneren Giorgio Armani om en egen jeanskolleksjon.

Popstjernen har for øvrig satt på nye lange lokker i det siste. Da Rihanna feste på Grammy-gallaen for en uke siden , sammen med sin voldsdømte, nygamle kjæreste, var hun til forveksling lik slik hun så ut for seks år siden.

MOTEINTERESSERT? Besøk minMote

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPLEYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder