Ylvis: «På fly. Til LA. Revekostyme. I bagasjen»

Bård og Vegard Ylvisåker har fått tilbud om å være med på alle mulige store TV-show i USA etter «The Fox»-videoen. Nå tvitrer gutta at de er på fly til LA med revekostyme i bagasjen.

  • Camilla Norli

Artikkelen er over seks år gammel

Mediesjef Hanne McBride i TVNorge bekrefter til VG at Ylvis er på vei til Los Angeles.

- Jeg kan bekrefte at de er på vei til LA der de blant annet skal ha møte med sitt nye management-team for å se på mulighetene internasjonalt, sier McBride.

Bård Ylvisåker la nemlig følgende avslørende melding ut på Twitter onsdag formiddag: «På fly. Til LA. Revekostyme. I baggasjen.»

Druknet i henvendelser

Ylvis har i løpet av to uker oppnådd en internasjonal suksess de fleste norske artister bare kan drømme om. Deres YouTube video «The fox» har nå kommet opp i nærmere 35 millioner visninger i skrivende stund.

Brødreparet har siden 3. september nærmest druknet i henvendelser, alt fra tilbud om platekontrakter til intervjuforespørsler - også blant annet fra den LA-baserte talkshow-dronningen Ellen Degeneres fra «The Ellen DeGeneres Show».

Hanne McBride i TVNorge vil hverken bekrefte eller avkrefte om det er Ellen-show gutta er på vei til.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier McBride.

Skal dokumentere turen

Hun kan imidlertid fortelle at Ylvis har med seg et kamerateam på turen.

- Jeg vet at de har med seg et kamerateam på turen, så vi i TVNorge håper at dette blir godt dokumentert slik at vi kan få se det på Ylvis-showet «I kveld med Ylvis». Vi må ikke glemme at de jobber med å lage TV-show to kvelder i uka, så det er mye materiale som skal lages. Vi håper de opplever noe morsomt i LA som seerne får se på TV, sier McBride.

- Ikke tid

Ylvis-brødrene har hittil uttalt at de ikke har tid til å reise til USA for å promotere videoen eller delta på noen show - først og fremst på grunn av deres eget TV-show «I kveld med Ylivs» som går tirsdager og torsdager på TVNorge.

- Vi synes selvfølgelig det er gøy, men akkurat nå føler vi at vi må være hjemme å gjøre talkshow. Vi har sagt til våre pressefolk at vi ikke kan dra på noe før november når showet er ferdig, sa Bård og Vegard Ylvisåker til VG.

Ombestemt seg

Men etter video-premieren på VGTV 3. september, har Ylvis-suksessen bare ballet på seg, med TV-kanalen FOX som har laget egen promovideo med «The Fox» og korpset Ohio University Marching 110 med sin helt spesielle versjon av «The Fox».

Låten har også blant annet sikret brødreparet fra Bergen plass på den amerikanske Billboard-listen.

Så nå har Bård og Vegard tydeligvis ombestemt seg. Nylig skrev de under kontrakt med det kanadiske managementbyrået Macklam Feldman som skal representere dem i USA og Canada.

VG har ikke kommet i kontakt med Ylvis-manager Jørgen Thue.

MINMOTE: Har du «The Fox»-feber? Her er 15 ekte revekjøp

Flere artikler

  1. Ylvis skal gjeste «The Ellen DeGeneres Show»: - Vi er glade for at vi klarte å lage plass i timeplanen

  2. Ylvis hylles av Ellen DeGeneres

  3. Ylvis etter å ha gjestet «The Ellen DeGeneres show»: - Det er en veldig absurd opplevelse

  4. Ylvis skyter fart på amerikansk stjernebarometer

  5. Ylvis rammet av tekniske problemer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder