Van Zandt kjemper for VG-lista til Lillehammer

Engasjementet for å få VG-lista til sin egen by er stort, og nå har selveste Steven Van Zandt kastet seg på.

  • Marthe Berg

«Lillyhammer»-skuespilleren og musikeren er med på å kjempe om å få VG-lista til Lillehammer. Sammen med Aud Hulberg og Wenche Haug Almestrand fra Lillehammer Sentrum Drift har han sunget inn en egen versjon av Frank Sinatras «My kind of town», der han hyller Lillehammer, og publisert videoen på Facebook.

I tillegg til sangen har Van Zandt fått et eget klipp der han oppfordrer folk til å stemme:

- Hei alle sammen, Stevie her. Vær så snill å stem på Lillehammer. Min type by, sier han i videoen.

Badevideo-strategi

Sangen har blitt sendt rundt som en utfordring på Facebook, i likhet med badevideoene som florerer om dagen, og flere har tatt utfordringen på strak arm.

- Det var ordfører Espen Johnsen som startet stuntet, og vi tenkte vi måtte få med Steven Van Zandt på dette. Han er alltid positiv, og han elsker Lillehammer, sier Wenche Haug Almestrand, prosjektleder i Lillehammer Sentrum Drift.

Hun forteller at det var Visit Lillehammer som hadde ideen til videostuntet, og hun håper mange vil være med å bidra.

- VG-lista er et stort arrangement som vi aldri ville klart å arrangere selv. Det hadde betydd enormt for sommerbyen Lillehammer å få besøk av så store artister. Vi har mange plasser å ha det på, både Stortorget og hoppbakken, så nå må folk bare huske å hastagge, #vglistatillillehammer, sier Almestrand.

Oppfordrer flere til å bidra

Lillehammers ordfører Espen Johnsen oppfordrer, i tillegg til å synge en liten strofe, alle som vil ha VG-lista til Lillehammer til å bidra med de kuleste og mest kreative innspillene i konkurransen By X.

Her er sangen Lillehammers innbyggere utfordres til å synge, filme og legge ut på sosiale medier med #vglistatillillehammer

«My kind of town, Lillehammer is
My kind of town, Lillehammer is
My kind of people to, people who smile at you
And each time I leave, Lillehammer is
Tuggin' my sleeve, Lillehammer is
One town that won't let you down
It's my kind of town»

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder