«Feiret» med sjampis etter Melodifestivalen

Hverken kjærlighetsbrudd, bloggrykter eller mangelen på finaleplass satte en stopper for festhumøret til Tone Damli lørdag kveld.

 • Hilde Kristine Misje

Artikkelen er over syv år gammel

Tone Damli og svenske Erik Segerstedt var blant de fem artistene som kjempet om plass i de to duellene som avgjorde kampen om finaleplass i den svenske Melodifestivalen lørdag.

Men dessverre holdt det ikke hele veien til Stockholm for Damli Aaberge og Segerstedt.

- Det var tortur å vente på resultatet. Jævlig spennende, sa Tone Damli Aaberge til VG etter at det ble klart at hun ikke gikk videre til finalen.

Kledd opp til fest

Men mangelen på finaleplass satte likevel ikke noen stopper for Tones feststemning etter at stemmene var talt opp i Gøteborg. Tone hadde byttet ut den lyse Ito-kjolen hun brukte under delfinalen, og ankom i stedet etterfesten i en lårkort, svart kreasjon.

Ifølge Aftonbladets reportere var den nysingle stjernen svært omsvermet hele kvelden - og var tydelig i svært godt humør til tross for den turbulente uken hun har hatt.

Som videoen viser var sjampanjeføringen på festen utvilsomt høy. I konkurransen om å være den beste sjampanjespruteren var Tone selv klar på at hun trakk det lengste strået.

- Jeg spruter alltid bedre enn det der, sprudlet hun til Aftonbladets tv-reporter, etter at makker Segerstedt hadde vist fem sine flaskekunster.

FESTET TIL TROSS. Tone Damli Aaberge og Erik Segerstedt klarte ikke å sikre seg en finaleplass etter lørdagens delfinale i svenske Melodifestivalen lørdag.

Stemmeproblemer

I forkant av lørdagens opptreden i Melodifestivalen gjennomgikk Aaberge akupunkturbehandling, i et forsøk på å bli bedre i stemmen. Stemmeproblemene oppstod tidligere denne uken, og i forbindelse med en av scenenprøvene i Løfbergs Lila Arena i Karlstad ble 24-åringen nødt til å ta seg en pause fordi hun var for hes.

Tone Damli Aaberge og Erik Segerstedt gikk videre til «Andra Chansen» etter at de først opptrådte med duetten «Hello Goodbye» under delfinalen i Gøteborg i februar. Låten er skrevet av Robin Fredriksson, Mattias Larsson og Måns Zelmerlöw.

I tillegg til pressekonferanser og øvinger i Karlstad onsdag og torsdag, var Tone Damli Aaberge også med på to direktesendte «Idol»-semifinaler både onsdag og fredag.

Erik Segerstedt er i likhet med Tone Damli Aaberge en «Idol»-veteran. Svensken kom på andreplass i «Idol» i Sverige i 2006, året etter at Tone Damli Aaberge ble nummer to i «Idol» i Norge.

Mandag ble det kjent at det tre år lange forholdet mellom Tone Damli og skuespiller Aksel Hennie er over, og at sommeren forestående bryllup på Sicilia er avlyst.

Flere artikler

 1. Tone Damli utslått fra Melodifestivalen

 2. Tone Damli Aaberge fikk akupunkturbehandling for stemmeproblemene

 3. Tones turbouke - avlyser ingenting etter bruddet

 4. Tone viste seg første gang etter at bruddet ble kjent

 5. Tone blåser av svenskeslakten

Fra andre aviser

 1. Damli nådde ikke finalen

  Aftenposten
 2. Damli får ny sjanse hos svenskene

  Aftenposten
 3. Tone Damli ute av Melodifestivalen i Sverige

  Fædrelandsvennen
 4. Damli får ny mulighet i Melodifestivalen i Sverige

  Fædrelandsvennen
 5. Jury vraket svenskenes Eurovision-favoritt

  Aftenposten
 6. Steffen forførte Tone Damli Aaberge med Cohen-låt

  Fædrelandsvennen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder