KONKURS: Jarl Goli maktet ikke å betale restskatten han skyldte og ble tirsdag slått personlig konkurs. Foto: Annemor Larsen / VG

Jarl Goli personlig konkurs

Skuespilleren Jarl Goli (62) er slått personlig konkurs etter å ha unnlatt å betale restskatt.

Det er Agderposten som melder dette.

– I 2017 var jeg i realiteten en uteligger, men nå er jeg på vei opp igjen, sier Goli til Agderposten, og legger til at han har fått god hjelp fra nære venner.

Jarl Goli ønsker ikke å kommentere saken ytterligere i media.

les også

Jarl Goli singel igjen

Det er restskatt på drøyt 333.000 kroner fra 2016 og 2017 som gjør at Aust-Agder tingrett tirsdag begjærte skuespilleren og tv-kjendisen personlig konkurs.

Ifølge Agderposten er det en vilkårlig skjønnsligning etter en tøff skilsmisseprosess som er årsaken til at Goli har havnet i dette uføret.

Goli selv opplyste at han forberedte en stor kunstutstilling i Spania til høsten, og ville gjerne vente med å betale til etter utstillingen. Dette kravet ble ikke hørt. Overfor Agderposten opplyser han at han akter å forfølge saken rettslig.

les også

«Farmen»-aktuelle Jarl Goli om konkursbegjæringen:  – Gjør det jeg kan for å rydde opp

Jarl Goli har hatt økonomiske problemer også tidligere. I 2017, da Goli var aktuell i «Farmen kjendis», unngikk han i siste liten å bli slått personlig konkurs med en gjeld på 220.000 kroner som ble betalt akkurat i tide.

Goli var for øvrig også med i «Skal vi danse» i 2013.

VG har foreløpig ikke fått kontakt med Jarl Goli.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder