I NORGE: Durek Verrett ble tatt imot av prinsessekjæresten på Oslo lufthavn tirsdag. Foto: Tore Kristiansen/VG

Prinsessens nye kjæreste har søkt om å registrere sjamanskole som varemerke

Prinsesse Märthas kjæreste, sjamanen Durek Verrett (44), søkte i mars om å registrere «The Shaman School» som varemerke i USA.

2. oktober 2018 opprettet Durek Verrett selskapet Ohana Productions LLC, hvor han står oppført som selskapets eneste representant. I mars søkte selskapets advokat det amerikanske patentstyret om å varemerkeregistrere tre virksomheter: «The Shaman School», «Spirit Hacking» og «Shaman Durek».

I søknaden som foreløpig ikke er ferdigbehandlet, beskrives «The Shaman School» som en utdanningstjeneste som tilbyr nettkurs, workshops og seminarer innen sjamanisme, personlig utvikling, mental helse, healing, energiterapi og lydhelbredelse.

Det er ikke kjent om prinsessens kjæreste har opprettet skolen ennå. På nettsiden er det imidlertid oppført flere kurs, som «tilstedeværelse», «introduksjon til sjamanisme», «bevissthet» og «fordømming». Kursene har en prislapp fra 15,99 dollar til 150 dollar, tilsvarende 150–1360 norske kroner.

I søknaden står det at «The Shaman School» ble brukt første gang i kommersiell sammenheng 9. mars 2019.

NETTSIDEN: Slik ser nettsiden for Durek Verretts sjamanskole ut. Foto: Skjermdump

Det vakte stor oppmerksomhet da prinsesse Märtha Louise og hennes venninne Elisabeth Nordeng i 2007 startet den såkalte Engleskolen, senere omdøpt til først Astarte Education og deretter Soulspring. Skolen ble nylig avviklet.

Tilbakeblikk: Salgsrekord for engleskolen

les også

Billettsalget til Märtha Louise og sjamanen Durek skjøt fart etter kjæresteavsløring

Verrett og Märtha Louise kunngjorde sitt forhold på Instagram søndag. Tirsdag landet han på Oslo lufthavn for blant annet å feire nasjonaldagen med kjæresten.

Søndag starter paret på sin turné i København, og i starten av neste uke besøker de tre norske byer for å holde foredrag.

Verrett hadde sitt første møte med den norske pressen da han ankom Norge for første gang tirsdag:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder