SLITER MED EKTESKAPET: Paul og Anna Anka. Foto: Reuters

Anna Anka kjemper om skilsmisse-millioner

(VG Nett) Skilsmissen fra ektemannen kan koste Anna Anka millioner. Paul Anka hevder nemlig han har skrevet ekteskapskontrakt.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Ifølge Expressen har låtskriveren Paul Anka skrevet enn ekteskapskontrakt med Anna Anka, men det er uklart hva denne innebærer. Anna på sin side hevder dette ikke ble gjort fordi paret har barn sammen, og det derfor ikke er vanlig med slike særordninger.

Les flere nyheter på Rampelys-forsidenFølg Rampelys på Facebook!

Den svenske avisen skriver at en vanlig ordning for slike ekteskapskontrakter ville betydd at Anna Anka ville fått mer av ektemannen for hvert år de hadde vært gift. Siden ekteskapet nå ser ut til å være over etter 18 måneder, kan det bety av Anna går glipp av millioner.

Les også:Paul Anka mishandlet av kona

Ifølge den svenske avisen er Paul Anka god for over 400 millioner kroner. Han har vært gift med Anna siden 2008, men etter helgen tumulter skal låtskriveren nå ha bedt om skilsmisse.

Les også:- Paul Anka begjærer skilsmisse

I helgen måtte politiet rykke ut til familiens luksushjem, på grunn av en svært høylytt krangel mellom Paul og Anna. Krangelen skal ha handlet om en hushjelp som hadde fått sparken av Anna. Hollywood-fruen hevdet på sin side at Paul hadde truet henne med pistol, men dette ble blankt avvist av ektemannen.

Denne krangelen skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over, og Paul har nå søkt om skilsmisse. Paret har hatt sitt første forberedende møte, før forhandlingene starter i februar, skriver Expressen.

VGTV:Anna Anka: - Som kone må man stille opp seksuelt

Anna Anka skal ha flyttet ut av parets hjem, og bor nå på Four Seasons-hotellet i West Lake. Her er hun også i full gang med innspillingen av «Anna Ankas jul», en TV-serie som skulle utfordre den tradisjonelle visningen av Donald Duck (Kalle Anka på svensk) på julaften. Anna Anka har også en julekalender gående på Aftonbladet.

Se julekalenderen hos Aftonbladet her

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder