SPRUDLENDE: Kristen Steward smiler oftere i virkeligheten enn i «Twilight»-filmene, men nå er hun klar for en langt mer leken rolle i «On The Road». Foto: Wenn.com

Kristen Stewart toppløs og sexy i ny film

Kvitter seg med vampyr-stempelet i «On The Road»

Si farvel til den bleke vampyren Bella. Nå kaster en solbrun og sexy Kristen Stewart (21) klærne i en helt annerledes filmrolle.

Martine Lunder Brenne
ARTIKKELEN ER OVER SYV ÅR GAMMEL

Kristen Stewart har blitt verdenskjent for sin rolle som den bleke og mørkhårede Bella i «Twilight»-filmene. Nå er hun imidlertid klar for å ta skuespillerkarrieren i en ny retning, skriver Daily Mail.

Stewart har fått en sentral rolle i actiondramaet «On The Road», basert på Jack Kerouacs roman fra 1951. Garrett Hedlund og Sam Riley spiller to kamerater på jakt etter eventyr mens de kjører tvers over USA og i den ferske filmtraileren sitter Stewart godt plassert mellom de to i forsetet - uten topp.

Filmen har premiere på filmfestivalen i Cannes, som er fra 16. til 27. mai i år.

KJENT PAR: Robert Pettinsom som Edward Cullen og Kristen Stewart som Bella i «Twilight». Foto: Wenn.com

I filmen får vi se en helt ny side av Kristen Stewart. Mellom «Twilight» og «On The Road» har latt seg forvandle til en glødende strandbabe med solbriller på hodet og gylne lokker.

Det er dessuten et stjernespekket lag som spiller i actiondramaet. Blant annet skal Stewart spille mot Amy Adams, Viggo Mortensen, Kirsten Dunst og Elisabeth Moss.

Kristin Stewart selv har ladet opp til premieren med moteuka i Paris sammen med kjæresten Robert Pattionson (25). De to er også sammen i «Twilight»-filmene og i den nyeste filmen «The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1» spilte de to i sin første sex-scene sammen.

LES OGSÅ: Robert Pattionson: - Trente før filmsexen

Mens paret nå har hatt noen fridager sammen, braker det snart løs på filmfronten for dem begge. Stewart er i tillegg til «On The Road» aktuell med «Snow White and the Huntsman», skal kjæresten snart begynne å promotere «Bal Ami» og «Cosmopolis».

Også Pattinson har skiftet sveis etter «Twilight»-filmene. Mens han der har tykt og bustete hår, har han nå klippet av seg hele manken.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder