Naken veteran

Lillian Müller fyller snart 47 år og har ingen planer om å gi seg som nakenmodell. For 34. gang blir hun avbildet i Playboy.

Artikkelen er over 21 år gammel

Nå er hun i ferd med å skrive boken om sitt liv sammen med en norsk journalist. Biografien skal være klar på slutten av året.

Så lenge skrivearbeidet pågår pendler hun mellom Norge og USA annenhver uke.

- Norske husmødre får mye å lese i romjulen. Det er ikke så mange som vet hva jeg har vært gjennom. Biografien blir en veldig ærlig bok, med private bilder fra hele mitt liv.

- Røper du en smakebit?

- En liten en da. Jeg var sammen med Tom Selleck noen måneder i 1981. Mange kvinner misunte meg å være sammen med den mandige skuespilleren og trodde vi hadde fantastisk sex. Men ingen av oss var spesielt interessert i sex. Vi var heller opptatt av å diskutere religiøse spørsmål, bøker, filmer, helse og alt mulig annet. Vi gikk i kirken og på kunstutstillinger sammen og hadde så mye å snakke om at vi ikke hadde tid til det.

Lillian Müller er fortsatt ikke interessert i sex. Ikke i kjøtt heller. Hun sier hun bare spiser frukt, fisk og grønnsaker - og litt sjokolade når hun skeier ut. Og hun påstår at hun aldri har røykt en sigarett, drukket en eneste kopp kaffe eller alkoholholdig drink. Heller ikke narkotika.

Rekord

Ingen andre kvinner har vært avbildet så ofte i det internasjonale mannebladet Playboy. Med ni forsider og 33 oppslag inne i bladet, har hun rekorden i glamour-nakenhet der. Iført rosa playbunny-kostyme blir hun nå cover på julenummeret i den norske utgaven av bladet. Det vil også bringe en kavalkade av hennes nakenbilder. Lillian Müller er stolt av det.

- Jeg kommer sikkert på å holde på til jeg er 70 år. Før ble mannen bedre og bedre etter hvert som årene gikk, mens damene var «over the hill», ferdige, i 40-50 årsalderen. Nå blir damene bedre og bedre, skjønner du.

Frisør Fred Nilsen legger den siste lyse hårlokken forsiktig rundt de rosa kaninørene før den italienske fotografen kan skyte sine forsidebilder.

- Sånn, nå ser det ut som om du er 22 år, sier frisøren.

- 19 år, mener du vel! parerer Lillan humoristisk og fyller på litt ekstra med bomull under brystholderen. Etter halve livet i denne bransjen har hun lært at hun som person er halvparten av showet. Resten er triks og illusjoner.

Kostholdsekspert

For fem måneder siden skilte hun lag med sin mann gjennom ni år, den rike advokaten og filmskaperen John Coleman. Nå er hun alenemor med datteren Alice Angelica (7) hjemme i Santa Monica i California. Og nyter det.

- Han er et festmenneske og jeg et stille og rolig hjemmemenneske. Problemene ble for mange, så forholdet måtte ta slutt. Men du må ikke skrive at jeg er på jakt etter en ny mann, for det er jeg ikke. Jo, forresten. Hvis den rette barske, litt eldre og kloke norske mann dukker opp så kanskje, tenker hun høyt.

Nakenstjernen har de siste åtte årene slått seg opp som ekspert på kosthold og livsstil i Los Angeles, der hun har etablert sitt eget program «Let's talk health» på kabel-TV. Selvtilliten er det ingenting i veien med. Hun vil sågar ta kontakt med sjefene for de norske fjernsynskanalene i håp om å en dag få sitt eget show i Norge. Eller noen seriøse dramaroller som skuespiller.

- Det skal jeg få til, sier hun målbevisst.

Müller har aldri angret på at hun stilte opp for Playboy som 23-åring. Siden hun ble årets Playmate i 1975 har hun tjent millioner, blitt temmelig berømt og møtt interessante mennesker, som hun selv sier.

Flere ganger har hun forsøkt å pense seg inn på en annen vei, men har stadig dukket opp på nye forsider. Fortsatt besøker hun sin tidligere kjæreste Hugh Hefner på hans 35 millioner dollars krypinn i Beverly Hills.

- Jeg står fortsatt på A-listen over hans gjester, sier hun.

Flere artikler

  1. Pluss content

    Lillian Müller (64): Jeg er klar for Playboy – igjen

  2. Playboy-Lillian kaster klærne igjen

  3. Norske Triana (24) pryder Playboy-forside

  4. Pluss content

    - Var lei av å være sex-symbol

  5. Lillian Müller kler på seg

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder