Stein Erik Hagen har sikret seg noen eiendomsperler, både i Oslo, på fjellet og på Sørlandet. Men Rimi-Hagens hus og hytter blir puslete sammenlignet med eiendommene til kjæresten Mille Marie.

Herskapelig for Norges rikeste par

Stein Erik Hagen (46) og hans nye kjæreste, Mille Marie Treschow (47), er ikke bare Norges rikeste par. De har også landets flotteste og mest storslagne privatboliger, hytter og jaktslott.

Over inngangsdøren står Treschow-familiens motto skrevet med gullskrift: «Pie. Candide. Constanter.», som betyr renhet, gudfryktighet og trofasthet. Taket i hallen ble opprinnelig dekorert av en italiensk kunstner. Kunstverket ble senere overmalt, men ble brakt tilbake til sin opprinnelige dekor.

Glassmaleriene i den samme hallen er preget av romantikken som preget tidsånden på midten av 1800-tallet.

Veggene i den utrolige hagesalen, som leder ut til terrassen, er dekorert med store malerier. Motivene er hentet fra skogene som tilhører familien.

Bord til 60

Den store spisestuen har plass til 60 personer. Taket er rikt dekorert, og også her er veggene pyntet med store malerier.Biblioteket har en stor samling bøker med klassisk europeisk litteratur.

Fritzøe Hus ble i mange år kun brukt som representasjonsbolig og ved festlige anledninger. Slik var det helt frem til 1988, da Mille Marie og hennes familie flyttet dit.

Både Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow er erfarne jegere. Heretter kan det nyforelskede paret jakte ut fra jaktslottet til Mille Marie Treschow, Grorud jaktslott i Siljan kommune i Telemark.

Jaktslottet består av en hovedbygning, forpaktergård og et garasjeanlegg. Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow trives begge i Kragerø i sommerhalvåret. Begge har sine hytter ved telemarks kysten.

Hagens eiendomsperle er nok likevel huset i Holmenkollåsen.

Det nye paret har begge store vintersteder i den norske fjellheimen. Her kan de både jakte, fiske og gå på ski. Dersom paret skal bruke alle feriestedene, får de liten tid til å drive sine omfattende forretninger.

Bladet Kapital har utpekt Stein Erik Hagen til Norges rikeste med en formue på 11,5 milliarder kroner. Mille Marie Treschow er av det samme bladet kåret til Norges tredje rikeste kvinne med en formue på nesten 1,3 milliarder kroner.

Tett og nært

De to har kjent hverandre lenge, og vennskapet har tydeligvis vært tett og nært. For Mille Marie var borddamen til Stein Erik Hagen da han holdt 40-årslag. Hun var også fadderen til hans yngste sønn, som nå er seks år gammel.

Stein Erik Hagen sa til VG i går at de to ikke ønsker å slå sammen sine forretninger. Men paret sitter begge som medlemmer av representantskapet i det kriserammede forsikringsselskapet Storebrand.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder