BRUDD: Vendela Kirsebom brukte sin tidligere kjæreste Evald Eilertsen som coach da hun var programleder i reality-programmet«Top Model» i 2007. Nå har forholdet kjølnet. Foto:DANIEL SANNUM LAUTEN,

Vendela Kirsebom møter eks-kjæresten i retten

Vendela Kirsebom (47) og Evald Eilertsen (54) var kjærester og samboere i syv år. Nå møter eks-paret hverandre i retten etter økonomisk uenigheter.

  • Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Rettssaken mellom dem skal opp i Follo tingrett februar neste år, og det er satt av to dager.

– Evald og jeg er dessverre uenige om det økonomiske oppgjøret etter at vi flyttet fra hverandre og sluttet å jobbe sammen tidligere i år. Han har valgt å ta ut stevning, og Follo tingrett skal ta stilling til hans krav, sier Kirsebom til VG.

Den tidligere supermodellen ønsker ikke å utdype saken ytterligere, og sier hun ønsker bruke tiden til å se fremover.

– Etter en tøff periode, er jeg mest opptatt av å bruke energien på jentene mine, vårt nye hjem i Oslo og spennende arbeidsoppgaver, sier hun.

VG har vært i kontakt med Evald Eilertsen. Han ønsker ikke å kommentere stevningen eller saken for øvrig.

Det var i mars det ble kjent at Vendela Kirsebom og Evald Eilertsen hadde gått hver til sitt.

– Selv om det er slutt mellom oss, er det på ingen måte slutten på oss to. Vi har alltid jobbet godt sammen, og vi starter på nytt igjen der alt begynte, sa Kirsebom til Se og Hør den gangen.

Paret møttes for første gang under innspillingen av reality-programmet«Top Model» i 2007.

Kirsebom og Eilertsen var ikke bare kjærester og samboere de syv årene de var sammen: I fjor ble eks-paret også forretningspartnere da de kjøpte seg inn i strikkebedriften Nordavind – Strikkefabrikken AS i Finnmark.

– Jeg tenkte med en gang at dette var perfekt for Vendela og meg. Hun har god smak, et kjent navn og er god på design. Det skjer mye spennende i Utkant-Norge, og vi vil være med å skape noe på ei øy langt ute i hutaheiti, sa Eilertsen til Dagbladet etter kjøpet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder