PLANLEGGER FLOTT ENTRÉ: Live Skinnes har god erfaring fra hesteryggen. Foto: Nina Djærff

Live (31) skal ri til slottet på hvit hest

Live Skinnes ble invitert til fest på slottet og har fått
alle tillatelser i orden til å gjøre som Askepott.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Skinnes, som driver bloggen Gardsfruene.no har fått to brev av Kong Harald i år, noe som kom som en stor overraskelse. 31-åringen ble først spurt om å bidra til en jubileumsbok til kongen som kommer senere i høst.

– Jeg vet ikke hvorfor de spurte meg, men jeg tror de har valgt ut noen ressurspersoner rundt i Norge som de har spurt om å fortelle sin livshistorie, for å skildre Norge anno 2016. Jeg kunne selvsagt ikke si nei til noe slikt.

Les også: 25 år siden signingen: Kongeparet rørt til tårer

HAR ØVD: Gardsfrua Live Skinnes overlater ikke mye til tilfeldighetene når hun skal på ball på slottet. Foto:Torbjørn Tandberg

Nå har hun altså blitt invitert til slottet på fest, og til den festen skal hun komme ridende på en hvit hest midt i Oslo.

– Det er hagefest på slottet, men jeg velger å tolke det som et ball, humrer hun.

– Jeg har fått lov av politiet og alle andre instanser man skal spørre. Nå er det bare antrekket som står igjen. Mange mener jeg må ha bunad, men jeg er uenig i at det alltid skal være tradisjonelt, sier Skinnes som trekker sammenligninger med Askepott. Selv om det ikke blir helt riktig.

– Jeg er jo gift, men kongen er kongen. Neida, jeg skal forsøke å være Askepott på en verdig måte. Jeg gleder meg til å ta bildet i hvert fall, ler hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder