BEDRE TIDER? Skuespiller-ekteparet Johnny Depp og Amber Heard så ut til å trives sammen da de ankom premieren for filmen «The Danish Girl», der Heard hadde en rolle, under filmfestivalen i Venezia i fjor. Foto: Andrew Medichini Ap

Kjendisnettsteder: Amber Heard vil skilles fra Johnny Depp etter 15 måneders ekteskap

Etter bare et drøyt års ekteskap skal Amber Heard (30) ha bedt om skilsmisse fra Johnny Depp (52).

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Mandag denne uken skal Heard ha levert inn skilsmissepapirene til en domstol, skriver flere amerikanske kjendisnettsteder.

30-åringen har ifølge People søkt om underholdsbidrag fra Depp, og paret skal ikke ha inngått en ektepakt om særeie da de giftet seg i februar 2015.

Papirer som TMZ har tilgang til viser at kjendisekteparet gikk hver til sitt søndag, og til nettstedet sier Depps advokat at han ber om at kravet om underholdsbidrag avvises.

Skuespillerparet møtte hverandre på settet til filmen «The Rum Diary» i 2011, men det gikk et helt år før Depp bekreftet at de to var blitt et par, til tross for at mediene i lengre tid hadde utpekt Heard som 51-åringens nye flamme.

Paret har ikke barn sammen, men fra sitt 14 år lange forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis har Depp barna Lily-Rose (15) og Jack (12).

Amber Heard slo igjennom i 2008 med sine roller i «Never Back Down» og «Pineapple Express», og har siden den gang spilt i filmer som «The Informers» og «Drive Angry». Den senere tiden har hun gjort seg bemerket i oppfølgerfilmen «Magic Mike XXL», der Hollywood-yndlingen Channing Tatum spiller hovedrollen.

Johnny Depps nyeste film, Disney-produksjonen «Alice Through The Looking Glass» hadde norsk premiere onsdag, men blir først å se på amerikanske kinolerreter fredag. Oppfølgeren til Tim Burton-suksessen «Alice in Wonderland» kan i tillegg til Depp skilte med tunge navn som Anne Hathaway og Helena Bonham Carter på plakaten.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder