Prinsesse Madeleine trosset graviditeten

Ambulanse står klar i tilfelle fødselen starter

STOCKHOLM (VG) Høygravide prinsesse Madeleine (33) trosset graviditeten, og strålte på den røde løperen på vei inn til storebror Carl Philips bryllup.

  • Felicia Alvsing
  • Kristine Hellem Aanstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Klokken 16.30 giftet prins Carl Philip og Sofia Hellqvist seg, og det er duket for en solfylt og gledelig dag i den svenske hovedstaden.

Klokken 16.15 kom prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen med datteren Leonore (1). Den lille prinsessen sjarmerte hele pressekorpset, og mamma Madde ba datteren se på dem som spilte musikk.

– Hør på musikken! sa hun til datteren, før de vordende tobarnsforeldrene vinket og smilte til pressen.

Fester utover natten: Kungen skålte i gang bryllupsmiddagen

HØYGRAVID: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill hadde med seg datteren Leonore i prinsebryllupet lørdag. Foto:Jon Olav Nesvold,NTB scanpix

Termin omtrent nå?

På bryllupsdagen til prins Carl Philip og Sofia Hellqvist er det et populært tema i svenske medier om prinsesse Madeleine kan komme til å føde denne helgen og dermed ta oppmerksomhet fra bryllupsfeiringen til broren.

PRINSESSE VIL-IKKE: Lille prinsesse Leonore var ikke så interessert i å bli holdt av faren (Chris O'Neill), men det gikk kun noen sekunder før hun smilte og lo igjen. Foto:Jon Olav Nesvold,NTB scanpix

Termindatoen er oppgitt å være i slutten av juni, men tradisjonen er å oppgi en dato et par uker etter den reelle terminen.

Dermed skulle det ikke komme som noen kjempeoverraskelse om det faktisk er termin omtrent nå.

Hvis babyen velger å komme under bryllupet, finnes det allerede en plan for hvordan det skal løses best mulig, bekrefter informasjonssjefen ved det svenske hoffet til Expressen.

De vil ikke gå ut med detaljer, men både ambulanse og helsepersonell vil være i umiddelbar nærhet hele dagen. Et annet alternativ er at Madde må holde seg hjemme den dagen for å unngå å stjele oppmerksomhet fra broren og hans kommende kone Sofia Hellqvist.

VG +: Slik blir prinsebryllupet(krever innlogging)

Allerede fredag kveld tok de vordende tobarnsforeldrene sine forholdsregler. De to droppet nemlig båtturen ut til for-festen på Skeppsholmen. De var dessuten de som kom sist, og gikk først fra fredagens private middag.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder