SINGEL: Aylar Lie sier til TV2 at hun aldri har vært singel i mer enn ti måneder. Foto: Mattis Sandblad VG

Aylar Lie avlyser bryllupet

Det er slutt mellom Aylar Lie (32) og forloveden Kris Robberstad (34).

Silje Løvstad Thjømøe
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Det melder TV2 lørdag.

Aylar Lie har vært sammen med finansmannen Kris Robberstad i drøye fire år. I fjor ble det kjent at paret hadde forlovet seg. Nå er i midlertid bryllupet avlyst, og Lie og Robberstad er ikke lenger kjærester.

Husker du? Aylar Lie gjorde det skarpt i Skal vi danse

– Det har vært en ganske gradvis prosess. Forholdet har gått over til å bli vennskap, sier Lie i et intervju med God kveld Norge.

Intervjuet sendes på TV2 lørdag kveld.

Aylar i 2014: – Jeg kommer til å bli en god mor

Aldri vært singel lenge

Til TV-kanalen sier Lie at bruddet var udramatisk og at hun egentlig ikke har hatt tid til å tenke på at de faktisk har avlyst et bryllup.

– Det er så mye som skjer i livet mitt nå. Så lenge man har et godt vennskap så er det ikke det andre som betyr noe, sier hun til TV2.

2012: Aylar åpen om aborten

Til kanalen sier hun at det viktigste i livet hennes er karrieren som pokerspiller, og at hun ønsker å leve av dette på fulletid.

– For første gang i mitt liv så tenker jeg ikke på den store kjærligheten. Jeg har alltid vært den typen som har gått fra forhold til forhold. Jeg har aldri vært singel mer enn ti måneder totalt iløpet av hele mitt voksne liv, forteller hun i intervjuet.

Aylar om Petter Northug: – Han flørter med alle

Lang karriere

Aylar Lie ble kjent som glamourmodell på tidlig 2000-tall. Hun har senere blant annet startet i sitt eget glamourmodellbyrå kalt «Team Aylar», har gitt ut en singel, vært med i flere musikkvideoer, hatt filmroller og spilt i Hotel Cæsar.

2010: Kollapset under Oslo Maraton

I 2010 kom Lie på andreplass i Skal vi danse. Hun har også deltatt i realityprogram som 71 Grader Nord, Masterchef og 4-stjerners middag.

I tillegg ledet hun Eurojackpot på TV 2 i 2013.

De siste årene har det vært mindre oppmerksomhet rundt 32-åringen da hun har studert, samt at hun har vært rammet av sykdom.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder