VAMPYR: Ian Somerhalder har fått sitt virkelige gjennombrudd som vampyren Damon Salvatore i tv-serien «The Vampire Diaries». Foto: Ethan Miller,Afp

Vampyr-romanse i Hollywood

Ryktene skal ha det til at Ian Somerhalder dater «Twilight»-stjernen Nikki Reed, og det ikke første gang kjekkasen har falt for en «vampyr».

  • Ida Christine Johannessen

Artikkelen er over fem år gammel

Ian Somerhalder, kjent fra tv-serien «The Vampire Diaries» skal ha en pågående flørt med skuespiller Nikki Reed. Flere kilder skal ha observert de to turtelduene sammen og under lørdagens Creative Arts Emmy var det en anelse av bekreftelse i Somerhalders intervju med E! News.

– Livet er bra. Det er mye støtte og kjærlighet fra mange mennesker. Jeg kunne ikke vært lykkeligere om jeg hadde forsøkt, fortalte skuespilleren.

En kilde hevder ovenfor E! News å ha sett Somerhalder og Reed holde hender og kysse på en fest under Comic-Con i slutten av juli.

Svak for vampyrer

I mai 2013 ble det kjent at Somerhalder og «The Vampire Diaries»-kollega Nina Dobrev gikk hver til sitt etter å ha vært kjærester siden 2010.

I likhet med Somerhalder spiller også Dobrev en vampyr i tv-serien, og nå ser det ut til at skuespilleren har funnet seg nok en «vampyr»-kjæreste. Nikki Reed hadde nemlig rollen som vampyren Rosalie Cullen i den populære filmsagaen «Twilight».

Brøt «venninnekoden»

Etter at Somerhalder og Reed har blitt observert mye sammen, har Reed møtt sterk kritikk fra fansen. Reed og Dobrev skal være gamle venner, og etter at Reed har funnet tonen med venninnens ekskjæreste er det ikke alle som ser på situasjonen med like blide øyne.

– Fansen har slått hardt ned på henne for at hun har brutt venninnekoden, skriver Hollywood Life.

I følge kilder skal Dobrev likevel ikke ha noen problemer med forholdet så lenge Somerhalder og Reed er lykkelige.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder