FIKK KREFT: Skuespilleren Carol Ann Susi er best kjent som stemmen til Mrs. Wolowitz i den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Foto:,Ap

Big Bang Theory-skuespiller er død

Skuespiller Carol Ann Susi ble bare 62 år gammel.

  • Sofia Storhaug
  • Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Skuespilleren døde i Los Angeles tirsdag. Det bekrefter hennes talsperson, Pam Ellis-Evenas. Carol Ann Susi skal ha dødd som følger av aggresiv kreft og etterlater seg broren Michael.

62-åringen er best kjent som stemmen til Mrs. Wolowitz i TV-serien «The Big Bang Theory», altså moren til karakteren Howard Wolowitz i den populære serien.

– «The Big Bang Theory» har mistet et kjært familiemedlem. Carol Ann var både dyktig og morsom som stemmen til Mrs. Wolowitz, skriver produsentene Chuch Lorre, Steven Molaro og Bill Prady i en felles pressemelding.

Susi var født i Brooklyn i New York, men flyttet til Los Angeles på 1970-tallet. Der ble hun oppdaget av Universal Studios casting-byrå, og begynte å jobbe kort tid etterpå.

Før hun fikk rollen i «The Big Bang Theory» har skuespilleren medvirket i flere populære TV-serier: Cheers, Doogie Howser, M.D., Mad About You, Just Shoot Me, Seinfeld and Six Feet Under er de mest kjente.

«The Big Bang Theory» har fått en popularitet på høyde med suksessserien «Friends». TV-kanalen CBS annonserte tidligere i år at serien vil få så mye som ti sesonger der den siste blir å se i perioden 2016-2017.

Flere av de andre skuespillerne i serien hyller nå Susi på Twitter. Kunal Nayyar spiller Rajesh Koothrapali, og er i serien bestevenn til Susis sønn.

– Hjertet mitt er knust. Jeg vil savne smilet ditt. Sjelen din blir hos oss for alltid, skriver han.

My heart is broken. I will miss your smile. Your spirit is forever with us. http://t.co/AOmLTEV0ZF

Melissa Rauch spiller Howard Wolowitzs kone, og dermed også Susis svigerdatter i serien.

– Så takknemmlig for å ha kjent Carol Ann Susi som alltid brakte med latter og lys. Hun vil alltid finnes i hjertet mitt, skriver Rauch.

Myaim Bialik spiller Amy Farrah Fowler i serien.

– Kjære Carol Ann Susi er død. Stemmen til Mrs. Wolowitz. Åh, Carol Ann, skriver hun.Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder