Kronprins Haakon på plass i Stockholm

Nå strømmer kjendisgjestene til bryllupsbyen

STOCKHOLM (VG Nett) Som en av de siste bryllupsgjestene ankom kronprins Haakon Grand Hotell i Stockholm en time før kveldens fest starter.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Lørdag er det klart for det kongelige bryllupet mellom prinsesse Madeleine og hennes forlovede Chris O'Neill.

Tidligere på dagen har flere av gjestene ankommet Stockholm, hvor bryllupet skal holdes. Klokken 18 kom kronprins Haakon til hotellet, denne gangen alene. Kronprinsesse Mette-Marit er nemlig fremdeles på offisiell reise i Asia, og kommer ikke til byen før i morgen.

Det gjør heller ikke kronprinsesse Mary og kronprinsesse Frederik fra Danmark.

- Gleder meg

Blant gjestene som kom tidligere på dagen er kosmetikkdronningen Celina Midelfart og Tor Olav Trøim.

BILDESPESIAL: Bryllupsgjestene ankommer Stockholm

- Jeg gleder meg til bryllupet, sa Midelfart til VG da hun gikk inn på hotellet.

Og det var ikke hvilken som helst veske Midelfart hadde med seg. Vesken regnes som en av verdens mest eksklusive vesker med en prislapp på om lag 280.000 kroner opplyser Hermès-forhandleren i Norge.

40-åringen kan takke sin gode jetsetvenninne Camilla Olsson for invitasjonen til prinsessebryllupet. Etter det VG kjenner til, skal det være Celina mangeårige vennskap til «Maddes» venninne Camilla Olsson som er grunnen til at hun først fikk innpass i prinsesse Madeleines celebre vennekrets.

Strømmer på

Klokken 13.30 ankom også fyrstinne Charlene fra Monaco. Hun kom uten fyrst Albert, og skal ha vært i strålende humør.

PÅ PLASS: Fyrstinne Charlene fra Monaco. Foto: MATTIS SANDBLAD/ VG


Fyrsten er nemlig på festivalen «Festival de Télévision de Monte- Carlo» som arrangeres i hjemlandet, derfor har han valgt å tilbringe helgen der.

PÅ PLASS: Prins Joachim og prinsesse Marie. Foto: MATTIS SANDBLAD

Det er den danske kongefamilien som sender flest representanter til lørdagens brylup.

Her ankom prins Joachim og prinsesse Marie. I tillegg til dem kommer også prinsesse Benedikte, som er Madeleines gudmor, kronprins Frederik og Mary.

Like før klokken 15 ankom vår prinsesse Märtha Louise og Ari Behn Grand Hotel. De tok seg litt tid til å smile og vinke til fotografene som står utenfor.

Like før 17-tiden var også stjernedesigner og Mette-Marit-venn Valentino, samt prinsesse Marie Chantal ankommet Stockholm.

Vielsen starter i morgen klokken 16.00 i Slottskirken, før brudeparet og gjestene drar til Drottningholms hvor middagen og festen holdes.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder