Martin og Tommy ute av «Stjernekamp»: Tommy Fredvang: – Rett fra «Stjernekamp» til rettssak

FORNEBU (VG) Både Martin Halla og Tommy Fredvang måtte forlate «Stjernekamp» etter lørdagens operakveld. Sistnevnte forteller til VG at han nå skal i retten.

Artikkelen er over fire år gammel

Lørdag fikk de syv gjenværende artistene bryne seg på opera - en sjanger som var totalt ukjent for de aller fleste av dem.

Sjansen for å ryke ut var denne gangen større, da to deltagere måtte forlate konkurransen, istedet for én, grunnet en feil ved stemmegivningen tidligere i konkurransen, som gjorde at Øystein Wiik fikk en ny mulighet.

De tre som fikk færrest stemmer i kveld var Martin Halla, Celine Helgemo og Tommy Fredvang. Celine berget plassen sin, mens de to gutta måtte forlate konkurransen.

VG-anmelder Tor Martin Bøe trillet terningen på kveldens opptredener.

Les også: Øystein Wiik ute av «Stjernekamp»: – VGs anmelder kan ryke og reise!

I retten på mandag

På spørsmål om hva de skal gjøre etter å ha forlatt «Stjernekamp» forteller Fredvang at han skal i retten, uten at han ønsker å utdype det noe særlig.

I RETTEN: Tommy Fredvang skal mandag i retten, i en tvist med eget forsikringsselskap. Foto: Julia Naglestad/nrk ,

– Det var ræva å ryke ut, men det har vært dritfett. Jeg har jobbet knallhardt hele veien og er stolt av det jeg har gjort. Jeg føler ikke jeg kunne gjort så mye annerledes, sier han til VG, og fortsetter:

– Jeg skal i retten på mandag. Det er en hus-historie. En lang historie, som jeg ikke skal fortelle nå. Men jeg skal kose meg der også.

Ifølge Dagbladet har Fredvang lenge kjempet mot sitt eget forsikringsselskap, etter at huset han kjøpte angivelig hadde flere mangler.

Les også: «Stjernekamp»-Tommy nekter å ryke – tar ekstra dansetimer

– Hva med deg, Martin?

– Du kan være med og holde meg i hånden, flirer Fredvang, mens Halla forteller at han har planer om å slippe en singel snart.

– Jeg skulle gjerne vært med litt til, for jeg tror det kunne blitt artig neste uke, sier han.

Husker du dette? «Stjernekamp»-Martin: – Følte at jeg fortjente å ryke

UTE: Reaksjonene i salen var store da det ble klart at Martin Halla og Tommy Fredvang hadde fått færrest stemmer. Gutta selv tok det hele med godt humør. Foto: Trond Solberg , VG

Begge forteller at de nå holder en knapp på Knut Erik Østgård, som er eneste mann igjen i konkurransen.

Mens VGs anmelder ga Martin en 4-er på terningen, mens både Tommy og Celine fikk en 3-er. Likevel fikk Martin færre publikumsstemmer enn Celine, og måtte dermed forlate «Stjernekamp».

Les også: Martin Halla imponerte mest under «Stjernekamp»-premieren

Celine i bunn tre - igjen

Celine Helgemo har flere ganger havnet blant de tre med færrest stemmer, til tross for at hun har fått gode tilbakemeldinger fra både dommere og VGs anmeldere.

– Jeg kom videre med et nødskrik! Jubler hun da VG treffer henne etter programmet.

Hun forteller at hun synes det er ordentlig kjipt å havne i bunn tre gang på gang.

– Jeg var så innstilt på å ryke i kveld. Jeg har ikke peiling på opera og var så nervøs. Men nå har jeg kommet meg gjennom de tre vanskeligste sjangrene for min del, så nå håper jeg på litt stigningskurve, sier hun.

VG +: Øystein Wiik droppet vinen og gikk rett i kjelleren (krever innlogging)

BERGET PLASSEN: Celine Helgemo havnet igjen i bunn tre, men fikk flere stemmer enn Martin Halla og Tommy Fredvang, og sikret seg dermed en uke til i konkurransen. Foto: Julia Naglestad/NRK ,

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder