Norgesaktuelle Justin Bieber fikk fem MTV-priser

Storeslem for Bieber under søndagens MTV Europe Music Awards.

  • Cathrine Ekehaug

Artikkelen er over fire år gammel

De siste årene har avisoverskriftene for den kanadiske popstjernen ikke alltid vært av den positive sorten. Blant annet er han blitt fengslet etter fyllekjøring flere ganger, og saksøkt av paparazzifotograf – for a nevne noe

VG+: Justin Biebers skandaleår (krever innlogging)

Derfor smakte det nok ekstra godt for Justin Bieber (21) å hente hjem hele fem priser fra MTV Europe Music Awards i Milano søndag.

Han gjorde rent bord, og vant både for Beste mannlige artist, Beste «look», Beste verdensomspennende artist: Nord-Amerika, Største fans og Beste samarbeid, for låten «Where Are U Now» med Skrillex og Diplo.

Ydmyk

– Jeg tar ikke noen av disse øyeblikkene for gitt. Det er der jeg hører hjemme, på den scenen, sa stjernen under utdelingen, ifølge Reuters.

I januar i år stilte stjernen opp på det amerikanske talkshowet til Ellen DeGeneres og ba om unnskyldning for alle skandalene. Deretter overrasket han både fans og andre med å gråte på scenen etter å ha fremført låten «What Do You Mean» på MTV Video Music Award i september.

Justin Bieber forteller: Derfor gråt jeg på scenen

Kommer til Oslo

Torsdag kommer superstjernen til Oslo for å opptre i en spesialsending av Senkveld med Thomas og Harald. Hele sendingen er viet til popidolet.

I tillegg til besøket i Senkveld blir det sendt et opptak av Justin Biebers minikonsert i Chateau Neuf – der TV-innspillingen også vil foregå – på TV 2 ved en senere anledning.

Les også: Bieber vipper Kygo av tronen

Det blir plass til ca. 950 tilskuere på Chateau Neuf-konserten, hvor Bieber ifølge Universal skal spille fem-seks låter.

– Alle låtene skal vises på TV. Billettene blir kun å få via konkurranser som starter nå, og blir delt ut i løpet av de neste ukene, sier markedsdirektør Gjermund Moastuen.

Les også: Justin Bieber-fansen raser

PÅ SCENEN: Her takker Bieber for en av de totalt fem prisene han mottok i Milano søndag kveld. Foto: Stefano Rellandini , Reuters

Les også

Flere artikler

  1. Bekrefter: Justin Bieber kommer til Norge

  2. VGTV vant for Bieber-dekning

  3. Justin Bieber takler visst vann på scenen likevel

  4. Justin Bieber samarbeider med Skrillex på ny låt

  5. Twitter: Nå er Justin Biebers dansere på vei til Norge

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder