Blir fraktet med privatfly

I TRØBBEL: Johnny Depp og den angivelige smuglingen av hundene Pistol og Boo, etterforskes av australske myndigheter. Hundene skal fly hjem til USA i et privatfly. Foto: NTB scanpix,

Johnny Depps hunder får leve

Ingen skade skjedd! De avlivningstruede hundene til Depp (51) skal fraktes hjem til USA i eget privatfly.

Artikkelen er over fire år gammel

Tidligere denne uken ble det kjent at skuespilleren skal ha fraktet hundene sine til Australia og droppet å sette dem i karantene som loven tilsier.

Landbruks- og matdepartementet skal ha gitt Depp femti timer på seg til å få hundene ut av landet, hvis ikke skal myndighetene ha truet med å avlive de to terrierne.

Nå ser det ut til at fansen underskriftkampanje muligens fungerte: Flere internasjonale medier melder at hundene er utenfor fare og skal bli fløyet tilbake til USA i et privatfly innen lørdag.

LES OGSÅ:Er dette Hollywoods nye stjernepar?

– Jeg er informert om at Pistol og Boo skal bli fløyet i et privatfly tilbake til USA, noe som er den beste nyheten jeg har fått på lenge, sier landbruksminister Barnaby Joyce til Abc News Radio.

– Pistol og Boo fikk livene sine truet på grunn av handlingene til Mr Depp, slår han fast.

Hollywood-skuespilleren skal nå bli kalt inn til en formell samtale i sammenheng med etterforskningen som utredes av australsk politi.

LES OGSÅ:Se modelldatteren til Depp og Vanessa Paradis her

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder