PÅ TURNÉ: Prinsesse Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett skal holde foredrag i Norge under tittelen «The Princess and the Shaman». Foto: PRINSESSE MARTHA LOUISE/INSTAGRAM

Billettsalget til Märtha Louise og sjamanen Durek skjøt fart etter kjæresteavsløring

Paret skal holde foredrag tre steder i Norge mandag, tirsdag og onsdag neste uke. Etter at de delte kjærestenyheten har de solgt billetter for minst 69.000 kroner.

Hos Edderkoppen i Oslo forventes det at alle 345 billetter blir solgt før foredragsdato 22. mai.

– Billettsalget er bra, vi har snart full forestilling, sier hotelldirektør i Scandic St. Olavs plass og Edderkoppen scene, Kristian Fredrik Mehus, til VG.

les også

Prinsessen og sjamanen: Slik har de vist sin kjærlighet

Solgte 101 billetter

I 21-tiden mandag er det solgt 317 billetter. Før Märtha Louise og Durek Verrett gikk ut med at de var et par søndag kveld, var det solgt 216 billetter. Billettsalget tatt seg kraftig opp etter kjærestenyheten kom.

Søndag ble det solgt totalt seks billetter til arrangementet, mandag er det solgt 101 billetter. Billettprisen ligger på 595 kroner.

Mehus sier at det er opp til prinsessen management om det skal legges opp til ekstra foredrag.

les også

Dette vet vi om prinsessens nye kjæreste

13 billetter på én måned

I Tromsø har det imidlertid gått trått med salget. Siden billettene ble lagt ut i starten av april, var kun 13 billetter solgt frem til midnatt, natt til mandag. Mandag har antall solgte billetter mer enn doblet seg – til 29 billetter.

Leder ved Verdensteatret i Tromsø, Sveinung Wålengen, ønsker ikke å spekulere i hvorfor billettsalget var så dårlig i starten.

Dialogprest i Stavanger, Silje Trym Mathiassen, skal holde innledningen på foredraget i St. Petri kirke. Hun forteller at hun tror det er lagt ut rundt 500 billetter, men at det er prinsessens manager Carina Scheele Carlsen som må svare for hvor mange billetter som er solgt. VG har sendt av gårde spørsmål til Scheel Carlsen, men ikke fått svar.

les også

Kjendisene gratulerer prinsesse Märtha Louise og sjamankjæresten

– Jeg tror ikke det blir fullt, men jeg tror det kommer en del mennesker, sier Mathiassen til VG.

Dersom man kun regner med billettsalget for Oslo og Tromsø har dermed paret solgt billetter for 69.615 kroner mandag.

Har fått kritikk

I Stavanger har arrangementet fått kritikk fra det kristne miljøet, som ikke synes noe om at sjamanisme er tema i en kirke.

Menighetsrådet i St. Petri kirke i Stavanger mottok i starten av april en formell klage på arrangementet, ifølge Dagen. Det førte imidlertid ikke til en avlysning.

Manager Scheele Carlsen gikk ut i samme avis og avviste at det ville bli utført sjamanisme i kirkerommet, og sa at arrangementet er en dialog mellom prinsessen og sjamanen, hvor Märtha Louise vil fungere som intervjuer.

«Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek inviterer til en reise i livets mysterier, hvordan komme i dypere kontakt med din indre kraft og øke bevisstheten så du tar fram den egentlige deg uansett hvor du er i livet», står det i arrangementsbeskrivelsen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder