-Bedro John jr. med fotomodell

Kennedy-klanen rystes av nytt sexsjokk

NEW YORK (VG) Hun var gift med en av verdens mest ettertraktede menn. Likevel bedro Carolyn Bessette ektemannen John F. Kennedy jr. med Michael Bergin.

  • Roy Freddy Andersen
ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

- Hun sa at hun elsket meg, sier Bergin ifølge New York Post, som trykker utdrag fra boken.

John F. Kennedy jr., sønn av presidenten som ble myrdet i 1963, og Carolyn Bessette giftet seg i 1996 i et av tidenes kjendisbryllup i USA. Tre år senere omkom begge da småflyet «John John» fløy, styrtet utenfor Martha's Vineyard i Massachusetts.

Nå hevder 35 år gamle Michael Bergin at han var Carolyns Bessettes elsker før og under hennes tilsynelatende vellykkede ekteskap med John jr.

Fotomodellen skriver at hun fortsatte å ha sex med ham fordi hun var overbevist om at også ektemannen hadde et forhold på siden av ekteskapet.

Modellkjendis

Bergin er en av USAs meste kjente modeller. Han har prydet førstesidene på en rekke kvinnemagasiner og har jobbet for blant andre Calvin Klein. På et tidspunkt var forholdet mellom Bergin og Bessette så hett at de to bodde sammen som et ektepar i elleve dager mens John jr. var ute og reiste.

- Det var akkurat som i gamle dager. Det var veldig uvirkelig, sier Bergin i et intervju med TV-stasjonen A&E. Her sier at han det var vanskelig å skilles etter de mange dagene sammen.

- Jeg dro på jobb en morgen, og hun skulle ta en drosje til flyplassen og reise. Da jeg kom hjem fra jobb senere den kvelden, var hun fortsatt i leiligheten og ventet på meg i døren. Hun gråt så øynene holdt på å falle ut.

Bergin forteller også om da han i 1994 fikk høre av Carolyn at John F. Kennedy jr. hadde begynt å kaste sine øyne på henne og beile.

- Hun forsikret meg at hun absolutt ikke hadde noen følelser for ham i det hele tatt, sier Bergin til A&E.

To år senere giftet hun seg med den samme mannen.

Fotomodellen forteller at hun etter bryllupet tok kontakt med sin gamle flamme, og sa at hun følte seg overbevist om at ektemannen var utro. Carolyn tryglet om at de måtte møtes igjen.

I 1997 møttes de flere ganger på et på et hotell for å ha sex, hevder han.

- Vi sto hverandre veldig nær, sier 35-åringen.

Året etter så de hverandre for siste gang. Da skal Carolyn Bessette ha vært helt hysterisk, grått og sagt at hun elsket Bergin, og at hun bare ville være hos ham.

Gråt

16. juli 1999 styrtet hun i havet utenfor Kennedys feireslott på Martha's Vineyard.

Michael Bergin gråt under intervjuet med A&E, da han fortalte hvordan han tok farvel med sin gamle flamme:

Etter flystyrten lånte han et surfebrett av en kamerat og padlet ut i havet der flyet styrtet.

Der kastet han en duftende blomst i det mørke vannet.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder