«Tafsende» biskop ber om unnskyldning til Grande

Biskopen som forrettet i Aretha Franklins begravelse, unnskylder seg til Ariana Grande for hvordan han tok på henne på scenen og for en spøk om navnet hennes.

  • NTB

Det ble et pinlig øyeblikk da biskop Charles H. Ellis III hilste på artisten etter at hun fremførte «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman.» Et bilde viser Ellis med armen rundt Grande og hånden presset mot siden av brystet hennes.

Ellis beklaget da han snakket med nyhetsbyrået AP i etterkant.

les også

Stjernespekket begravelse: Politikere, skuespillere og artister minnes Aretha Franklin

– Det var ikke meningen å berøre noen kvinnes bryst – jeg vet ikke, jeg antar jeg la armen rundt henne, sa Ellis.

– Kanskje gikk jeg over grensen og ble for fortrolig og familiær, igjen – jeg beklager, sa Ellis, som understreket at han ga alle artistene under den åtte timer lange begravelsen en klem.

ØYEBLIKKET: Biskop Charles H. Ellis, III (til høyre) snakker med artisten Ariana Grande etter hennes opptreden under Aretha Franklins begravelse i Detroit fredag. Foto: Paul Sancya / AP / NTB scanpix

– Jeg klemmer alle de kvinnelige artistene og alle de mannlige. Alle som var på scenen, jeg trykket hånden deres og ga dem en klem. Det er det det handler om i kirken. Det handler om kjærlighet, sa Ellis, som føyer til at han ikke vil ta fokuset vekk fra Aretha Franklin.

les også

Madonna hyllet Aretha Franklin på MTV-prisutdeling

Saken fikk oppmerksomhet i sosiale medier, og mange tvitret nærbilder av hendelsen med emneknaggen #RespectAriana.

Ellis beklaget også til Grande, hennes fans og den spansktalende befolkningen for å ha forsøkt en spøk der han sa at han så navnet hennes på programmet, og tenkte at det var en ny rett på menyen på Taco Bell.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder