GÅR TIL ADLINK MEDIA: Louise Angelica Riise og John Arne Riise Foto: Trond Solberg VG

Louise Angelica Riise følger ektemannen til ny bloggplattform

Adlink Media bekrefter at Riise-paret nylig har startet et samarbeid med plattformen.

  • Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Forrige uke stormet det rundt bloggplattformen United Influencers. Det startet med Anna Rasmussens (19) innlegg om hvorfor hun forlot plattformen i mars. Hennes innlegg utløste motreaksjoner fra flere bloggere som er tilknyttet plattformen.

På søndag annonserte John Arne Riise (35) at han bytter plattform til Adlink Media. I det stille har også hans kone Louise Angelica Riise (25) fulgt etter. Hun og mannen står nå begge oppført blant plattformens profiler.

Adlink Media eies av Aller, som også eier blant annet Dagbladet og bladet KK. Emilie «Voe» Nereng, Tone Damli og Linni Meister er blant de andre profilene som blogger for plattformen. Tore Nesheim, daglig leder for Adlink Media, bekrefter at paret er en del av deres portefølje.

– Det stemmer at de begge starter et samarbeid med Adlink Media nylig. Louise Angelica har i den senere tiden valgt å være til stede blant sine 60 000 følgere på sin instagramkonto, og det jobbes med et nytt bloggdesign som lanseres senere, skriver han i en e-post til VG.

Fikk du med deg? Nettfenomenet Jennie Sofie headhuntet til Disney

Ingeborg Heldal, bloggredaktør i Aller, sier at de håper at bloggen kan lanseres innen kort tid. De har siden februar jobbet med å få alle detaljer på plass.

– Louise Angelica er spennende og stilsikker, og har en av Norges mest spennende garderober. Pluss at det selvsagt blir spennende å få et lite innblikk i deres hverdag som par, sier Heldal.

Det har ikke lykkes VG å komme i kontakt med Louise Angelica Riise.

Sluttet i september

På søndag gikk John Arne Riise hardt ut mot både United Influencers og bloggere som skrev innlegg mot Anna Rasmussen.

«For noen måneder siden sluttet jeg hos UI. Vi hadde et ok samarbeid men jeg følte med tiden at det ikke ble som jeg hadde ønsket meg. Jeg liker ikke å sitte i møter og bli lovet ting som ikke skjer. Orker ikke skrive så mye mer om det annet enn at jeg ikke var fornøyd og ville ut.» skrev fotballspilleren

Julie Holst, daglig leder i United Influencers, sier at de avsluttet samabarbeidet med paret i september.

– Fra vår side var det helt udramatisk. Samarbeidet fungerte ikke slik som vi forestilte oss. Vi ønsker paret lykke til videre med bloggingen, sier Holst.

Husker du? Disse «Bloggerne» blogger ikke

Selv om Louise Angelica Riises blogg har vært inaktive de siste månedene, har hun kompensert med å være aktiv på Instagram. I februar sa hun til VG at hun har alle intensjoner om å leve opp til tittelen blogger når alt er klart på den nye plattformen.

– Bloggen skal finkjemmes og deretter gjøre et comeback, sa hun da.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder