HOLLYWOOD-STJERNE: Alec Baldwin på vei inn i retten for å vitne mot Genevieve Sabourin (innfelt), som står tiltalt for å ha plaget ham. Foto: AP.

Skal ha plaget livet av Alec Baldwin - møtes i retten

Politiet: Ringte så mye at han måtte skifte nummer ** Forsvareren: Hadde seksuelt eventyr

Endelig får den canadiske skuespilleren Genevieve Sabourin (41) møte mannen hun har jaktet på. Aberet: Det skjer i retten.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Hun står nemlig tiltalt for å ha forfulgt Hollywood-stjernen Alec Baldwin til det punktet at han måtte be retten sette en stopper for henne.

Fram til da hadde hun ifølge påtalemyndigheten sendt ham mailer med spørsmål om de skulle gifte seg eller om hun kunne føde liten «mini-Baldwin». Hun skal også ha troppet opp ved skuespillerens hjem dagen han ble forlovet med sin nåværende kone Hilaria.

Arrestert

I tillegg har hun ringt Baldwin, som ble far i februar, så ofte at han måtte forandre sitt telefonnummer, skriver CBS.

TILTALT: Genevieve Sabourin på vei til retten tirsdag. Foto: AP

Sabourin ble arrestert i april 2012, kort tid etter Baldwins forlovelse.

Tirsdag møtes de etter planen i retten, hvor både Baldwin og hans kone skal vitne.

De to møttes i 2002, i forbindelse med komedien «The Adventures of Pluto Nash». Han mener de to hadde en middag uten romantikk involvert, mens hun har en ganske annen oppfatning.

Avviser forfølgelse

Forsvarer Todd Spodek sier de to utvekslet e-poster med private samtaler, blant annet om hennes fars død. Og i 2010 tok Baldwin Sabourin med på en romantisk middag og ble med henne til et hotell for et seksuelt eventyr, hevder han.

Han fremstiller situasjonen mer som et mareritt enn drømmer om et forhold fra sin klients side, og hevder at canadieren ikke forfulgte skuespilleren. Han sier at hun bare ville ha en forklaring på den plutselige kalde skulderen hun fikk etter deres korte romanse.

Tiltalen mot Sabourin inneholder over 20 punkter, og hun risikerer opptil 90 dager i fengsel om hun blir dømt.

Hun er kjent fra diverse filmer og TV-programmer i Canada.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder