«Paradise»-lykken brast for Martine og Pierre

Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) ble kjærester etter at de stakk av med seieren i «Paradise Hotel». Nå har forholdet tatt slutt.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det bekrefter Pierre Louis Olsson overfor VG torsdag ettermiddag.

– Det stemmer at det er slutt. Vi gled fra hverandre, helt enkelt. Det kom nok ganske plutselig for hennes del, men jeg har fundert på det en liten stund, innrømmer han.

Han forteller at han likevel ikke angrer på at han hadde sex med det som nå er hans ekskjæreste på TV.

– Jeg angrer ikke på noe. Jeg har hatt en fantastisk tid sammen med Martine, selv om det ikke endte som et eventyr, sier han.

Husker du denne komiske glippen?: Pierres sex-uttalelser vist på Viking-Lotto

Martine Sjøhaug skriver om bruddet på bloggen sin, torsdag formiddag.

«I går hadde jeg en av de verste dagene i mitt liv. Pierre og jeg har valgt å gjøre det slutt! Det er nok det aller beste for oss begge to, men jeg er helt knust for det», skriver hun.

Sjøhaug forteller leserne sine at hun har tilbrakt nesten all sin tid sammen med Olsson siden begynnelsen av januar, men at det etter hvert ble klart for henne at de var veldig forskjellige, og at de hadde ulikt syn på livet.

«Pierre har også sagt til meg at han har mistet følelsene sine for meg, og at han ikke er forelsket lenger. Noe som virkelig knuser hjertet mitt», forklarer den åpenhjertige «Paradise»-vinneren.

Hunden Hugo Boss, som paret gikk til anskaffelse av for bare to uker siden, vil ifølge Sjøhaug sannsynligvis bo hos Olsson.

Les også: Dette skal «Paradise»-vinnerne gjøre med pengene

Se også: Her er Triana Iglesias' private «Paradise»-bilder.

Det har ikke lykkes VG i å komme i kontakt med Martine Sjøhaug.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder