FORETREKKER FORMER: Tyra Banks påpeker at hun aldri har vært så suksessrik som da hun var på sitt største. Foto: Getty Images

Tyra Banks tror ikke på dietter

Modellen foretrekker former

Den 39 år gamle supermodellene Tyra Banks er lei av å tenke på vekten. Hun foretrekker sine former.

  • Jennifer Bråthen
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Etter mange år som supermodell, jobber i dag Banks som programleder for blant annet det populære modellprogrammet «America's Next Top Model» hvor hun saumfarer USA på jakt etter modellspirer.

I forbindelse med lanseringen av en ny sesong av programmet, slår Banks fast at hun ikke tror på dietter.

- Jeg tror ikke på dietter. En detox-kur virker kanskje i forkant av en rød løper eller et bryllup, men i det du tar en bit med normal mat legger du på deg igjen, sier hun til Us Magazine.

INNFLYTELSESRIK:Her er Tyra Banks på rød løper i forbindelse med The Times hyllest til de mest innflytelsesrike menneskene i verden. Banks var på The Times liste to år på rad. Foto:

Vil ha former

Programlederen forteller at hun for noen år siden gikk ned i vekt, fordi hun endret kosthold. Den endret også tankene hennes.

- Jeg ble for tynn fordi jeg gjorde som jeg fikk beskjed om og var for streng mot meg selv. Jeg innså ikke hvor tynn jeg var før jeg så meg selv på bilder. Da skjønte jeg at jeg ikke likte det jeg så, og tenkte: Oi, det der liker jeg ikke. Det ser ikke bra ut, jeg må ha rumpe, forteller Banks, og påpeker at hun aldri har vært så suksessrik som da hun var på sitt største.

Hun legger også til at hun aldri oppfordrer modellene i programmene sine til å slanke seg.

Dater nordmann

I slutten av juni dukket det opp bilder av Banks og den norske motefotografen Erik Asla (49). Asla fortalte VG at de var gode venner og at de hadde kjent hverandre i noen måneder, men kort tid senere kom bekreftelsen om at Asla og «Top Model USA-stjernen» har funnet tonen.

- Ja, jeg har fått med meg oppstyret. Jeg har ikke veldig lyst til å kommentere noe - utover det at vi er gode venner og har datet en stund, fortalte Asla til Se og Hør.

Til høsten kommer en ny norsk sesong av «Top Model» som denne gangen ledes av Siri Tollerød. Den norske serien er spilt inn i Los Angeles - og det var nettopp der Banks traff Erik Asla som var fotograf.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder