SJANGER: Lørdag skal «Stjernekamp»-deltakerne synge innen sjangeren blues. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Heine Totland røk ut av «Stjernekamp»

Heine Totland fikk fire på terningen av VGs anmelder under blueskvelden, men røk ut. VGs anmelder har kastet terning på samtlige bidrag for kveldens «Stjernekamp».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Forrige uke var det Maria Arredondo, Chris Holsten og Heine Totland som ble stående igjen som de tre med færrest stemmer etter opera-temaet i «Stjernekamp». Maria Arredondo var den som til slutt måtte hjem.

I dag var det Heine Totland som røk ut av «Stjernekamp».

– Jeg forlater «Stjernekamp» med lett hjerte, sier Totland til VG, som forteller at han var forberedt på at dette skulle bli den siste uken.

Videre forteller Totland at han forlater «Stjernekamp» med et lett hjerte etter en dyp samtale med sin sønn.

– Sønnen min sa han ville bli lei seg hvis jeg røk ut, men han ville bli enda mer lei seg hvis jeg ble igjen – for da kunne jeg ikke være med på høstferie. Da brast det litt i hjertet mitt, sier han.

Artisten forteller at han er fornøyd med kveldens opptreden til tross for at den ikke fikk ham med videre - og at programmet har vært en lærerik opplevelse.

– Jeg ble med i stjernekamp for å sparke meg selv litt i ræven. Jeg er en veldig opptatt person, så jeg har aldri tid til å gjøre ting jeg bør gjøre – men kun de tingene jeg må gjøre, forteller han.

les også

Maria Arredondo ute - Jeg gråt og gråt

I kveld braket det løs med nok en runde av NRKs lørdagssatsning. VGs anmelder har trillet terningkasten på samtlige seks bidrag for kveldens program, hvor artistene har sunget hver sin blues-låt.

Alle terningkastene finner du lenger nede i saken.

Dommerne var stort imponert over Ella Marie Hætta Isaksen, som var tredjemann til å opptre – og fikk terningkast fem av VGs anmelder.

– De andre gutta har ikke hatt like mye dynamikk som deg, sa dommer Mona B. Riise om Isaksens opptreden i kveld.

Saken fortsetter under bildet.

IMPONERT: Dommerne var imponerte over Ella Marie Hætta Isaksen. VGs anmelder trillet terningkast fem under dagens opptreden. Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Chris Holsten klarte på lik linje med Isaksen å synge seg til en terningkast fem - til tross for en uke med sykdom.

– Jeg syns dette var kjempebra. Jeg elsker at du holder tilbake, sa dommer Riise.

les også

Stjernekamp-Heine: – Et av øyeblikkene som former livet

Pluss content

I tillegg til å opptre hver sin blueslåt, har artistene opptrådt sammen i to grupper forskjellige grupper.

Kveldens første gruppe bestod av Chris Holsten, Ulrikke Brandstorp og Alexander Pavelich, som opptrådte med Luis Fonsis låt «Despacito». Gruppen klarte ikke helt å overbevise VGs anmelder.

– Her er utfordringen uttalen. Og den ekstreme mengden tekst. Og så få det til å høres ut som ting skjer på en strand i Puerto Rico. Der er vi på et merkelig julebordshow på Wallmanns salonger med paljetter, og en stjernekledd Brandstorp som synger overraskende surt, skriver VGs anmelder Tor Martin Bøe.

Den andre gruppen bestod av Ella Marie Hætta Isaksen, Heine Totland og Ole Børud, som opptrådte med den koreanske låten «Gangnam Style». VGs anmelder ble imponert over gruppens opptreden av tullelåten og trillet terningkast fem.

– Låten er selvsagt bare tull og skal være glinsende sinnsyk i alle kanaler. Trioen leverer på både fjas og hestedans, og sannelig kan ikke Heine Totland teksten fra før. Dette må være noe av det PSYkeste jeg har sett på norsk musikk-TV på mange år, skriver Tor Martin Bøe.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder