LAGER REALITY: Lindsay Lohan er klar for TV-skjermen igjen, denne gang fra Hellas. Her fra åpningskvelden på nattklubben hennes i Athen i 2016. Foto: Yorgos Karahalis / TT NYHETSBYRÅN

Lindsay Lohan får eget TV-program

Den skandaløse skuespilleren kommer på en skjerm nær deg i 2019.

les også

Ti kjendis-skandaler

Pluss content

Mandag annonserte MTV at Lindsay Lohan kommer på skjermen neste år i det nye reality-konseptet «Lohan Beach Club».

Innspillingen skal ha startet denne uken i Mykonos i Hellas, ifølge People.

Ifølge nettsiden går serien ut på at Lohan skal håndplukke ambassadører for strandklubben hennes, som må bevise sin kompetanse, ambisjon og sjarm gjennom sesongen.

– «Lohan Beach Club» tilbyr seerne VIP-tilgang til en av de mest eksklusive destinasjoner, og en bakom kulissene-titt på hvordan en ung, suksessfull entrepenør driver sitt imperium, sier Nina Diaz, sjef for programmering og utvikling for MTV, til People.

Lohan vil selv være med som produsent for serien.

les også

Tidenes filmflopp for Lindsay Lohan

Premieredato for serien er foreløpig ikke lansert.

At Lohan har styrt karrieren inn på utelivsbransjen er kanskje en ørliten varsellampe, med tanke på at den tidligere barnestjernen har slitt mye med rusproblemer i en årrekke.

Hun har også skapt overskrifter for andre ting en rusproblemer, gjerne i negativt fortegn.

les også

Lindsay Lohan forsvarer seg mot rasende regissør

I mars i år tapte hun i Høyesterett etter å ha saksøkt spillselskapet «Grant Theft Auto» fordi hun mente en av karakterene var dobbeltgjengeren hennes.

I disse dager er hun aktuell som skuespiller i den andre sesongen av serien «Sick Note», hvor hun spiller mot blant annet «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder