FESTER PÅ TV: Sandra Sophia Fjeldberg, Remi Amundø, Ariel Søyland, Håvard Skansgård, Linn Wøyen Lenes, Melina Johnsen, Øystein Lihaug, Pernille Gagnås og John Sammol Kemi var de som var med fra start av i den tredje sesongen av «Ex on the Beach Norge». Foto: TVNorge

TVNorge utsetter «Ex on the beach» og «71 grader nord»

Kanalen må sette flere produksjoner på vent som en følge av coronakrisen.

 • Bjørn Ekker

Artikkelen er over 140 dager gammel, myndighetenes råd angående coronasmitten kan derfor være utdaterte. Du kan alltid holde deg oppdatert i vår spesial, eller gjennom FHIs nettsider.

Den tredje utgaven av «Ex on the beach Norge» har rullet og gått på TV-skjermen og på strømmetjenesten DPlay denne våren.

Planen var at sesong fire skulle spilles inn allerede i mai i år på et helt nytt sted, men på grunn av coronaviruset som herjer om dagen har kanalen nå sett seg nødt til å utsette produksjonen.

Det skriver Kampanje.

Sett denne? Slik lages «Ex on the beach»:

Programmet produseres av produksjonsselskapet Rubicon, og de tre foregående sesongene har blitt spilt inn i henholdsvis Mauritius og Brasil.

Kommunikasjonsdirektør i Discovery Networks Norge, Hanne McBride, bekrefter til VG at «Ex on the beach»-innspillingen er utsatt på ubestemt tid.

– Slik situasjonen er nå, lar det seg ikke gjøre å gjennomføre en innspilling i utlandet. Vi er i tett dialog med produksjonsselskapet om hvordan vi best kan planlegge når det er så mange usikre variabler. Så hvor, når og hvordan innspillingen av en ny sesong av «Ex on the Beach» blir, er det for tidlig å si noe om nå, sier hun til VG.

På samme tid må kanalen også utsette innspillingen av den neste utgaven av «flaggskipet» «71 grader nord. Denne produksjonen skulle opprinnelig vært i gang allerede.

– Det jobbes med en plan for dette, forteller McBride til Kampanje.

Til VG forteller hun at kanalen er det umulig å spå når de får gjennomført produksjonene.

– Vi vurderer fortløpende situasjonen og legger planer basert på hvordan ting utvikler seg med tanke på råd fra myndighetene og våre egne sikkerhetsvurderinger.

– Hvilke konsekvenser kan disse utsettelsene få for TV-høsten på Discovery-kanalene og DPlay?

– Før vi vet hvordan innspillingene gjennomføres og når det eventuelt når det skjer, vil det være vanskelig å spå konsekvenser. Men det jeg kan si nå, er at vi har nok produksjoner på plass til at vi kan levere et solid høsttablå, uavhengig av hva som skjer rundt «Ex on the Beach», sier Hanne McBride til VG.

UTSETTER: Dette er de som deltok i «71 grader nord» i fjor. Nå er det bestemt at Discovery utsetter produksjonen av årets sesong. Foto: TVNorge

Mandag kunne VG melde at den britiske versjonen av realityserien «Love Island» på TV 2, som var planlagt innspilt på Mallorca i sommer, er avlyst.

– Vi har prøvd på alle mulige måter å få til innspilling av «Love Island» i sommer, men det er rett og slett ikke mulig å produsere det på en måte som kan sørge for sikkerhet for alle. Og det er førsteprioritet for oss, uttalte ITV-direktør Kevin Lygo i en pressemelding.

Les også

 1. Britiske «Love Island» avlyst

  ITV har gitt opp alle håp om å spille inn sjekkeserien i år.

Mer om

 1. Ex on the Beach
 2. 71 grader nord
 3. TV
 4. Discovery
 5. TVNorge
 6. TV-serier
 7. Reality-TV

Flere artikler

 1. Underholdningsnytt

 2. «Farmen kjendis» spilles inn som normalt – deltagerne blir pålagt 14 dagers hjemmekarantene

 3. Pluss content

  Ønsker du å være med i en realityserie? Dette ser de etter

 4. TV-ekspert: – Kan slå hverandre litt i hjel

 5. TV-ekspert: – Kan slå hverandre litt i hjel

Fra andre aviser

 1. Innspillingen av flere realityprogrammer utsettes

  Aftenposten
 2. Realityserien Paradise Hotel fjernet episode i alle land etter rasisme-anklager

  Aftenposten
 3. Debatt: – Denne tv-serien burde ikke blitt sendt

  Bergens Tidende
 4. «Mesternes mester» spilles inn i Arendal

  Fædrelandsvennen
 5. «71 grader nord»-programleder Tom Stiansen avslører sine drømmedeltakere

  Aftenposten
 6. Alle idrettsarrangementer utsatt til midten av juni

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no