KORTVARIG AFFÆRE: Taylor Swift og Tom Hiddelston på årest MET-galla i mai, der de skal ha møttes for første gang. Foto: REUTERS/AFP

Kjendisnettsteder: Slutt mellom Taylor Swift og Tom Hiddleston

Bare tre måneder ut i forholdet skal kjærligheten ha tatt slutt for popdronningen og den britiske skuespilleren.

Artikkelen er over tre år gammel

Så sent som i juni i år kom nyheten om at Taylor Swift (26) og den britiske DJ-en Calvin Harris hadde gjort det slutt.

Bare to uker senere publiserte den britiske avisen The Sun kyssebilder av 26-åringen og hennes nye flamme, Avangers-stjernen Tom Hiddelston. Nå skal også denne romansen være over.

Husker du? Raser mot bruddrykter

Det hevder i hvertfall en rekke amerikanske kjendisnettsteder. Ifølge US Weekly, som først meldte om bruddet, skal det vært Swift som satte en stopper for et videre kjærlighetsforhold.

– Tom ville at forholdet skulle være mer offentlig enn det hun var komfortabel med. Taylor visste hvilke ulemper det å vise kjærlighet offentlig bringer med seg, men Tom hørte ikke på hennes bekymringer da hun tok dem opp. Nå har de gjort det slutt, hevder en ikke navngitt kilde overfor kjendisnettstedet.

Møttes på galla

People hevder imidlertid at de to skal ha skiltes som venner. Ifølge nettstedet skal de to stjernene ikke ha blitt fotografert sammen på over en måned etter at de ble avbildet på en restaurant i slutten av juli.

I den amerikanske kjendispressen startet ryktene om romansens død å svirre tidligere i august da Swift ble observert uten kjæresten i New York, skriver TMZ.

PÅ REISE: Taylor Swift og Tom Hiddleston ankommer Gold Coast-flyplassen i Australia 8. juli i år. Foto: Stringer Reuters

Kranglen med Kanye: Swift raser etter lekket telefonsamtale

Swift og Hiddleston skal ha blitt kjent med hverandre på den årlige MET-gallaen i New York i mai, der de blant annet skal ha danset sammen. Romantisk skal det likevel først ha blitt etter at Swift ble singel.

Møtte foreldrene

Til tross for at forholdet ser ut til å ha endt raskt rakk paret både å møte hverandres foreldre, å feire den amerikanske uavhengighetsdagen 4. juli sammen og en rekke luksuriøse reiser til blant annet Italia og Australia.

Taylor Swift er ifølge Forbes verdens best betalte kjendis, og amerikanske medier har anslått at Swift kan bli dollarmilliardær innen hun runder 30 år.

Popdronningen er kjent for å utlevere kjærlighetslivet gjennom musikken. Alle Swift-fans vet at kjærlighetssorg er et hyppig tema i 24-åringens sanger. Hitlåter som «Dear John», «I Knew You Were Trouble» og «We Are Never Ever Getting Back Together» er bevis på bitre erfaringer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder