DØDE: Faren til Nicole Kidman, Anthony Kidman døde fredag morgen som følge av et fall på hans hotellrom i Singapore. Foto:Getty Images,

Hotellrom-ulykke: Nicole Kidmans far død

Faren til skuespilleren Nicole Kidman (47) skal ha dødd som følge av et fall på et hotellrom i Singapore fredag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Faren til stjerne-skuespilleren Nicole Kidman var på besøk hos sin yngste datter i Singapore, da han falt på hotellrommet og døde, skriver Daily Mail.

Politiet i Singapore har sagt at en mann i 80-årene ble fraktet til sykehuset Tan Tock Seng klokken ti om morgenen og ble bekreftet død kort til etterpå, skriver nettstedet.

Dr Antony Kidman, var en anerkjent psykiater i hjemlandet Australia og i følge Australian Womens Weekly var han på besøk hos sin yngste datter Antonia, hennes ektemann og seks barn da han falt om på hotellrommet og døde. Han skal ha falt rett etter frokost.

Daily Mail Australia kontaktet Kidman's hjem og snakket med en dame som skal ha sagt at hun ikke var komfortabel med å uttale seg enda, skriver Daily Mail.

I følge Australian Womens Weekly oppholder Nicole Kidman seg for tiden i Nashville i USA og sist gang hun og faren ble sett offentlig var i juni måned i år på den røde løperen i Melbourne i forbindelse med et veledighetsarrangement.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder