VGTV: Ett døgn med Ylvis: Hvordan vil du vekke Ylvis i morgen?

Du bestemmer!

Følg Ylvis-gjengen direkte gjennom 24 timer

For én måned siden takket Bård og Vegard Ylvisåker ja til å bli fotfulgt på direkten i 24 timer. Lite visste de da om at det er VGs lesere som skal vekke dem.

  • Sofia Storhaug

Artikkelen er over fem år gammel

Kaldt vann i ansiktet? Frokost på sengen? Grønn spinatsmoothie, eller kanskje en revedans? Mulighetene er mange til hvordan Ylvis-brødrene skal vekkes tirsdag morgen men det er du som bestemmer hvordan.

Gjennom hashtagen #Ylvis på Twitter og Instagram og i VGs kommentarfelt under artikkelen, kan du sende inn ett eller flere forslag til hvordan du vil at Ylvis-brødrene skal vekkes tirsdag morgen. Hele «vekkelsesprosessen» kan du selvfølgelig få med deg live her på VGTV, som følger Ylvis-gjengen direkte gjennom 24 timer. VGTV-sendingen starter allerede i kveld.

Alt om VGTVs direktedøgn med Ylvis her

Denne uken går nemlig Bård og Vegard Ylvisåker, samt medhjelperne Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold i gang med fjerde sesong av «I kveld med Ylvis» - som denne gangen går direkte på TV.

VGTV skal følge Ylvis-gjengen direkte gjennom 24 timer før deres egen livepremiere. Bård Ylvisåker og Vegard Ylvisåker (mørk) samt Magnus Devold og Calle Hellevåg Larsen, FOTO: ROGER NEUMANN/ VG Foto:Roger Neumann,VG

I 24 timer sammenhengende kan seerne følge med på hva de fire foretar seg - på VGTV og via VGs direktestudio. Selv synes brødrene det var en forferdelig dårlig idé da de først hørte om det.

- Dette gjør hverdagen vår vanvittig stressende, sa Bård til VG forrige lørdag. Den populære TV-profilen la også til at det ofte kunne bli i overkant intenst rett før premieren.

- I døgnet før vi har premiere, er vi på vårt mest aggresive. På generalprøven før konserten i Spektrum i år, sto jeg og skjelte ut folk. Det skjer ikke ofte. Så det kan være folk virkelig blir kjent med våre mørke sider nå, la han til.

Om de mørke sidene kommer frem i morgentimene når brødrene skal vekkes for åpent kamera, gjenstår å se. Måtte det beste forslaget vinne.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder