FORLOVET: Kåre Conradi og Lene Marlin ble forlovet like før jul. Foto: Espen Braata
FORLOVET: Kåre Conradi og Lene Marlin ble forlovet like før jul. Foto: Espen Braata

Lene Marlin og Kåre Conradi skal gifte seg

RAMPELYS

Kåre Conradi (41) bekrefter at han og Lene Marlin (33) har forlovet seg. Deres nærmeste fikk den hyggelige nyheten på selveste julaften.

Publisert: Oppdatert: 03.01.14 09:57

Det skriver seher.no.

Paret har vært samboere i fem år. De bodde i flere år i London, men bor nå sammen i Oslo.

Slapp nyheten julaften

Ifølge Se og Hør skal frieriet ha skjedd like før jul, og de to skal ha fortalt den hyggelige nyheten til sine nærmeste på julaften.

- Jeg kan bekrefte forlovelsen, sier Conradi til Se og Hør.

Han vil ikke avsløre mer om hvordan frieriet skjedde eller når bryllupet skal stå.

Åpenhjertig

For akkurat et år siden fikk vi se poppartisten Lene Malin fra en litt annen side i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes» - der hun deltok sammen med Ole Paus, Morten Abel, Marion Ravn, Kurt Nilsen og Anita Skorgan.

I den forbindelse ga Marlin et åpenhjertig intervju med VG der hun fortalte at det nok var en utfordring å leve sammen med henne, men at de har det fint sammen.

- Vi har det veldig fint sammen, sa Lene og på spørsmål om hva hun tenker om å stifte familie, svarte hun:

- Nei, jeg tenker ikke så mye på det. Det har kanskje litt med at de fleste rundt meg ikke har den familiepakken ennå. Ellers er det sånn at jeg ikke vil planlegge så mye fremover. Jeg er mest mulig i det øyeblikket som er nå. Hva neste år, eller året etter der bringer, det må jo gudene vite. Akkurat nå nyter jeg i alle fall livet, alt som er i det, er veldig bra. 2013 er fint, sa Lene som tydeligvis også fikk en fin avslutning på 2013 - med frieri på tampen.

Her kan du lese mer om