VERDENS STERKESTE MANN: Ingen vil påstå at actionskuespiller Dwayne Johnson ikke var en kraftig kar fra før, men selv han måtte legge seg i hardtrening for å få kroppen drømmerollen krevde. Her fotografert på Trafalgar Square i London tidligere denne måneden. Foto:Ben Stansall,Afp

«The Rock»: Brukte seks måneder på å perfeksjonere kroppen

Skuespiller og hovedrolleinnehaveren i den nye storfilmen «Hercules», Dwayne Johnson, innrømmer at oppkjøringen til drømmerollen var tøff.

Marthe Berg
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Actionskuespiller Dwayne «The Rock» Johnson måtte stå opp klokken 03.30 hver morgen og komme seg på treningsstudioet, for å opprettholde den muskuløse kroppen til rollen i den nye storfilmen «Hercules».

Johnson skal ifølge nettstedet Canoe ha brukt over seks måneder på å perfeksjonere kroppen for å spille rollen som verdens sterkeste mann, og han innrømmer at forberedelsene til rollen var en slitsom prosess med mye spising og trening.

En personlig trener og en kostholdsveileder sørget for at muskelbunten ikke lå på latsiden i oppkjøringen til innspillingen.

- Jeg hadde et kondisjonstreningsapparat på hotellrommet mitt, og om morgenen rullet jeg ut av sengen, og trente i 35 minutter, sier Johnson til det amerikanske TV-showet Access Hollywood.

Etter å ha slukt en steik og drukket eggehviter til frokost, bar det avgårde til treningsstudioet for å trene styrke. Deretter tilbrakte han 12 timer på filmsettet, sammen med våre egne skuespillere Aksel Hennie, Tobias Santelmann og Ingrid Bolsø Berdal.

Mens Hennie har kapret rollen som Tydeus, spiller Santelmann Rhesus.

- Tydeus er en kriger som er trofast til Herkules, og som bruker to sverd og er slik en villstyring at han må lenkes fast om natten når han sover, skriver kjendisnettstedet The Hollywood Reporter om rollen.

Knallhard trening og en streng diett er også «hemmeligheten» bak Aksel Hennies superkropp.

Filmen har premiere i 2014, og regisseres av Brett Ratner, som blant annet har regissert deler av suksessserien «Prison Break», samt flere kjente filmer som «X-Men: The Last Stand» og «Rush Hour»-filmene.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder