Britney føler seg presset til å være sexy

I sin nyeste musikkvideo er Britney Spears (31) iført minimalt med klær. Nå avslører popstjernen at hun føler et press for å lage sexy musikkvideoer.

Martine Haug Nysether
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Denne uken ble popstjernens musikkvideo til singelen «Work Bitch» sluppet. Låten er en del av popstjernens åttende studioalbum som slippes i begynnelsen av desember.

I et radiointervju torsdag morgen avslørte 31-åringen at hun føler et press for å lage sexy musikkvideoer, men at hun som mor nå setter foten ned.

- Herregud, vi viste mye mer hud og gjorde mye drøye bevegelser i musikkvideoen enn det vi gjør nå, forklarte Spears i intervjuet, skriver Huffington Post.

I musikkvideoen er 31-åringen utfordrerne kledd, vrir seg sammen med kvinnelige dansere og bruker en pisk på de andre jentene.

Ukomfortabel

- Jeg fikk kuttet halve videoen fordi jeg er mamma og har barn, og det er vanskelig å spille sexy mor og popstjerne samtidig. Jeg må bare være ærlig med meg selv og føle hva som er riktig for meg. Så må jeg si fra hvis jeg ikke vil gjør det, forklarer popstjernen.

Hun innrømmer at teamet hennes enkelte ganger kan presse henne lenger enn hun ønsker.

- Mye av det jeg gjør handler om sex. Men noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne gå tilbake til gamle dager, da jeg hadde et antrekk gjennom hele musikkvideoen. Da danset du gjennom hele videoen og det var ikke så mye fokus på det å spille på sex.

Under et intervju med E! News forrige måned fortalte Spears at hun følte seg ukomfortabel med de sexy dansetrinnene i den nye musikkvideoen.

- Du føler deg dum fordi det å bevege seg seksuelt er ikke meg. Som mamma er det vanskelig å gjøre slikt. Men når du kommer på settet og kameraet begynner å rulle, prøver du deg fram og gjør det. Når jeg ser avspillingene tenker jeg, «Hvem tror jeg at jeg er?», fortalte popstjernen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder