- Vil gå til sak mot avis

LONDON (VG) David (29) og Victoria Beckham (31) skal ha bestemt seg for å gå til sak etter en ny «avsløring» i søndagstabloiden News of the World.

ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

LYKKELIG FASADE: David og Victoria Beckham. Foto: AP

Gibson hevder, trolig mot en meget solid pengesum, at David Beckham behandler sin kone meget dårlig innenfor hjemmets vegger. Gibson hevder at hun hørte at landslagskapteinen kalte Victoria «en jævla tispe» i desember i fjor.

- Ville skilles

Dagen etter skal en gråtende Victoria, da gravid i syvende måned, ha sagt til barnepiken at David hadde gitt beskjed om at han vil skilles. «Jeg vet ikke om han elsker meg lenger. Jeg er så redd for å miste han,» sa Victoria, ifølge Gibson.

Historien inneholdt også nye detaljer om fjorårets skandale rundt David Beckhams påståtte utroskapshistorier med den tidligere sekretæren Rebecca Loos - og med parets tidligere skjønnhetsterapeut Dannielle Heath. Abbie Gibson hevder i tillegg at David har bedt henne stille opp i dekkoperasjoner, og at han sender sex-tekstmeldinger til en «hemmelig kvinne».

«Jeg kan ikke se for meg at de fortsatt er sammen neste år,» sier Abbie Gibson i News of the World.

Lørdag prøvde trebarnsforeldrene Beckham å stoppe at historien ble trykket i søndagsavisen, ved å be engelsk høyesterett bryte inn. De mente barnevakten Abbie Gibson hadde brutt et taushetsløfte hun hadde underskrevet.

Vil gå rettens vei

Klokken 20.30 lørdag kveld falt avgjørelsen, i News of the Worlds favør, etter en 90 minutters høring. Dommeren mener at paret selv har søkt offentlighet - og at det derfor har offentlighetens interesse.

Men Beckham-paret skal ikke ha gitt opp å gå rettens vei.

- Vi konsulterer våre advokater i den hensikt å gå til rettslige skritt, sier en talsmann.

En av journalistene bak saken, Phil Taylor, uttalte i går til BBC Radio Five Live:

- Bransjen forstår at når News of the World trykker historien, går vi veldig grundig til verks for å sørge for at hver eneste faktabit er korrekt.

News of the World ble kåret til «årets avis» i England for kort tid siden, noe som er hardt kritisert i deler av avisindustrien.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder