GOD KONTAKT: Tone Damli Aaberge på fotoshoot med Stian Blipp. Til høyre sammen med kjæresten og faren til Billie, Markus Foss. Instagram-bilde med tillatelse fra Stian Blipp. Foto:,

Her er Tone tilbake på jobb

Halvannen måned etter fødselen er det tilbake til «Idol»-hverdagen for Tone Damli Aaberge (26).

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Popartisten som snart skal i studio med Espen Lind for å lage julemusikk, er tilbake på sin «vanlige» jobb i morgen. «Idol»-programleder Stian Blipp har postet et nytt bilde på Instagram som viser Tone Damli Aaberge på fotoshoot for den nye «Idol»-sesongen.

Onsdag morgen er hun på plass i dommerpanelet igjen for å lytte til og se på nye sangtalenter.

- Tone var med på første audition-runde i Bergen, men det var før påske, så nå var det lenge siden sist, og gjensynsgleden i Idol-gjengen var naturlig nok stor, sier Bjarne Laastad, kommunikasjonssjef i TV 2.

- I dag har vi hatt en liten fotoshoot før morgendagens oppstart av audition-runden i Oslo. Tone imponerer og er i strålende form, og vi er utrolig glade for å ha henne tilbake. Dette blir en morsom uke!

Forrige uke skrev VG at Tone Damli i disse dager er i studio med Espen Lind for å spille inn julemusikk.

Tone Damli og kjæresten Markus Foss ble i slutten av april foreldre til Billie. Datteren ble født tre uker før termin, men fødselen var uproblematisk og Damli la kort tid etter ut et bilde av sin førstefødte ledsaget av denne teksten:

«18:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga»

Det har hele tiden vært i Tone Damlis plan at hun skal raskt tilbake på jobb som «Idol»-dommer etter at hun er blitt mamma, og manager David Eriksen har tidligere sagt at han ikke utelukker at lille Billie vil være med mamma på «Idol»-audition.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder