STOLT AV FORMENE: Christina Hendricks, her på en prisutdeling i Los Angeles for en tid tilbake, er stolt av å bryte med det tradisjonelle kroppsidealet i Hollywood. Foto: AP

«Mad Men»-stjerne blir stripper på film

Christina Hendricks (38), best kjent fra TV-serien «Mad Men», er klar for dristig thriller-rolle.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Skuespilleren vasser i tilbud og har ikke mindre enn syv filmprosjekter på gang.

Siste nytt er at 38-åringen skal spille i filmatiseringen av Gillian Flynns bestselger «Dark Places» fra 2009. Der skal Hendricks fylle rollen som den fattige stripperen Krissi Cates, som mange år tidligere har beskyldt en mann for seksuelt misbruk av barn - og som nå oppsøkes av fortiden.

FORBILDE: Christian Hendricks, her i «Mad Men», betraktes som et stilikon for kveinner verden over. Foto: MAX

Corey Stoll (37) skal spille rollen som mannen, mens Charlize Theron (38) er aktuell i rollen som søsteren hans, skriver Deadline.com .

Chloe Moretz (16) og Nicholas Hoult (23) står også på rollelisten i filmthrilleren. Regissør er Gilles Paquet-Brenner (38), også kjent fra «Sarahs nøkkel».

I godt selskap

Hvor dristig Hendricks stripperolle blir, gjenstår å se. Rødtoppen figurerer hyppig på sexy-kåringer og er verdensberømt for sine kurver. Skuespilleren har alltid snakket varmt om naturlige kvinnekropper og tatt avstand fra kroppshysteriet i bransjen.

LES OGSÅ: - Puppene mine er ekte

Hendricks føyer seg inn i rekken av Hollywood-kvinner som har latt seg friste til å spille stripper på lerretet. Jennifer Aniston (44), Natalie Portman (32), Demi Moore (50), Salma Hayek (46), Jessica Biel (31), Marisa Tomei (48) og Jessica Alba (32) er blant stjernene som har gjort det før henne.

Mer Flynn

Den amerikanske forfatteren Gillian Flynn (42) har også solgt filmrettighetene til sin ferskeste suksessroman, «Gone Girl (Flink pike)», fra 2012 (terningkast 6 i VG ). Rosamund Pike (34) og Ben Affleck (41) skal spille hovedrollene i filmen - som skal regisseres av David Fincher (51).

I prisbelønte «Mad Men» spiller Christina Hendricks den forførende sekretæren Joan Holloway. Det er MAX som sender serien i Norge.

IMDb.com kan du lese om Christina Hendricks andre filmprosjekter.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder