Popstjernen på Instagram: Det er en «joint»

RYKTET FORTELLER: Rihanna er kjent for å kommentere rykter om seg selv på sosiale medier. Her fra premieren på filmen «Home» i Los Angeles i slutten av mars. Foto:REUTERS,

Rihanna slår tilbake mot kokain-rykter

Rihanna (27) ble forbannet da flere sosiale medier-brukere hevdet hun sniffet kokain i en ny festvideo fra Coachella-festivalen.

  • Marcus Husby

Artikkelen er over fem år gammel

Den mye omtalte videoen ble først delt på videodelingstjenesten Vine tirsdag.

I videoen ser du Rihanna sittende ved et bord med det som ligner på en sigarett. Litt senere i klippet tar hun seg til nesen.

Flere fans av popstjernen sendte meldinger til henne og lurte på om hun tok kokain, noe som ble kontant avvist av Rihanna selv på Instagram.

«Enhver idiot kan se at jeg ruller meg en «joint» med sigarettpapir. Hvem i all verden sniffer tobakk?», skrev hun blant annet på en brukers Instagram-profil, ifølge kjendisnettstedet US Weekly.

Mange mener Rihannas oppdatering er falsk, men 27-åringen understreker det er hun som har publisert kommentaren på bildedelingstjenesten.

Like etter Instagram-oppdateringen fleipet Rihanna med kokain-ryktene ved å publisere et bilde av seg selv som drikker Coca-Cola.

Rihanna er ikke den eneste som har skapt kontroverser på Coachella denne uken.

Tirsdag meldte kjendisnettstedet TMZ at Justin Bieber måtte forlate musikkfestivalen etter at han havnet i bråk med sikkerhetsvaktene på artistområdet.

Mer om

  1. Rihanna
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Britisk lord (69) trekker seg etter kokainskandale med prostituerte

  2. Instagram intensiverer kampen mot falsk informasjon

  3. Miley Cyrus raser mot utroskap-ryktene

  4. Khloé Kardashian avslører babynavnet

  5. Rihanna fortviler over savnet danser

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder